Piuit de plexiglas

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Într-o zi de 3 februarie (mi-am adus aminte ieri, nu contează cum am făcut asocierea, nu sunt vreo enciclopedie) se năștea un membru marcant al Brătienilor, cel care a sfârșit în lagărul de la Sighetu Marmației, căci închisoare e prea puțin spus. Dacă-i întrebi pe unii așa-ziși liberali de astăzi care-i treaba cu Brătianu, ar răspunde pe loc: Da, e ăla care a jucat la Brăila și la Oțelul. Era vârf împins. 

* Școlile vor fi redeschise, însă pe rând. Adică mai întâi vor reveni unii elevi în bănci, apoi vor fi reînchise toate unitățile. Urmăriți-mă și pentru alte predicții à la Nostradamus!

* Mi se întunecă mintea, nu înțeleg de ce Galațiul va ține acasă școlarii din clasele 5-8 și pe cei din primii trei ani de liceu, ce mai contează că mai chemi la ore zece mii de copii pe lângă alte zeci de mii? Cifrele sunt totalmente extrase din abdomen, e doar o idee, poate că proporția e complet greșită... La coada cu burgeri gratis din București erau adolescenți de mai multe vârste, unii cred că vor da anul acesta, sanchi, examenul maturității. La cât de mult s-a studiat în ultimul an, la Bac ar trebui să existe probleme de complexitatea operației 1+1-0.

* Ah, să nu uităm: ministrul Educației a precizat că nu vor mai exista panouri de plexiglas între cei mici, că sunt mai degrabă nocive. Între timp, firmele producătoare de mase plastice și intermediarii și-au rotunjit niște conturi, nu contează care. Are și pandemia părțile sale bune: sunt surprins că nu s-a folosit și BCA.

* Pentru a face acest anunț numai pentru consultări, președintele statului n-ar fi trebuit să coboare. Mai e puțin și vin ghioceii, iar zăpada se va topi. Bate fierul cât alunecă, nene!

* La periferia Parisului, polițiștii au identificat o mega-orgie cu 81 de persoane. Deja mi se pare ditamai campania de PR – după evenimentele intitulate în același fel în Belgia, deodată ne facem o impresie proastă și despre francezi. La o prezență atât de numeroasă, ai nevoie de personal, nu glumă. E necesar un manager de orgie, câțiva consilieri, departament de PR, oameni la marketing etc.

Citit 853 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2021 18:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.