Iar la noi se râde de Hagi

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* S-au inflamat rețelele de nesocializare după scoaterea cu forcepsul a senatoarei Șoșoacă din partidul AUR, de fapt li s-a dat multora apă la moară. Și în tabloul lui Mendeleev. Atitudinea pestriță - iaca, eufemism! - a acestei doamne reclama o decizie nepopulară. Nu-i cunosc pe deja foștii ei colegi de formațiune, însă parcă niciunul nu-i calcă pe urme, par niște tocilari pe lângă fata de discotecă și plină de tatuaje a clasei. Păcat ar fi să picăm pe fentă, să fim atenți exclusiv la neroziile madamei și să omitem chestiunile esențiale din politica dâmbovițeană.

* Mi s-a părut din start (de când a fost aleasă în Parlament) că doamna Șoșoacă e folosită (doar) pentru a distrage oarecum atenția. O goarnă, o țeavă de cornete cu mesaje scrise mână, cu un pix pe terminate. Își va juca în continuare rolul, e adevărat că scenaristul mai are nevoie de școală. De ani buni de studiu de specialitate...

* Între timp, ministrul Energiei, pe numele său Virgil Popescu, ne-a lovit cu o declarație antologică. E bună de scris pe un tricou alb, să nu-i julim smalțul: "Sistemul energetic este pregătit pentru zilele geroase. În București, probabil vor apărea probleme". Iar în țara noastră încă se râde la așa-numitele perle ale lui Gheorghe Hagi.

* Ah, dar dacă te forțezi să scoți în evidență vreun porumbel gâtuit de la PNL sau USR-PLUS - și sunt cu carul, trebuie doar să-ți dai interesul - se pornește armata de postaci ca să dea cu ruj campania de ducere pe pustiu a pe-se-de-u-lui, vorba președintelui Iohannis.

* Conform unei știri de ultimă oră, e posibil ca elevii din România să scape de mască la orele de educație fizică. E ca în bancul cu rabinul, nu-l mai povestesc, n-am vreme. Doar cine n-a făcut niciodată mișcare, cu precădere persoanele fripte de crizele de sciatică, hemoroizi și lista continuă, poate susține o asemenea aberație. Să faci efort cu nasul și gura acoperite e ca o pedeapsă, e tortură. Semnează în cunoștință de cauză un român care a alergat câteva sute de metri în urmă cu două zile. Cu masca pe chip, doar sunt cetățean model, care respectă legile în vigoare. E inuman, e toxic, mai sunt și purtător de ochelari...

Citit 741 ori Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2021 20:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.