Șarpele fără urechi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

*  Ministrul Bode încearcă să facă lumină, nu se mai află pe bancheta din spate, a fost promovat între timp: "Inspectoratele pentru situații de urgență au doar patru saltele pneumatice în toată țara." A, păi, de ce nu zici așa, monșer? Ca să știe și oamenii când sună la 112. Constănțeanca ar fi avut alternativa: să fi sunat la Circul Globus.

* Și, la modul în care face anunțul, pare că vinovat este omul de rând aflat la ananghie.

* Așa cum s-au exprimat și câțiva colegi de breaslă, nu mă pot baza pe votul de acum două zile, din Parlament. Șarpele n-are urechi (nu ne încurcăm în detaliul că e prevăzut cu clopoței), deci nu-l poți extrage oricum, îți trebuie skill-uri speciale. Abia așteaptă Curtea Constituțională să sufle din goarnă: Nu se poateee!

* N-am zărit rânjetul de pe figura lui Orban, la terminarea ședinței de miercuri după-amiază, iată încă o problemă pentru subsemnatul! Non-verbalul este anihilat complet în pandemie, fir-ai tu să fii de mască! Să fi stat și omul, ca de obicei, cu o pipă, c-un pahar în mâna dreaptă, să-i vezi mimica, să citești printre rânduri... Abia atunci îți dai seama cum se duce legea la CCR și cum își vor pune oamenii ăia robele.

* Numai în pielea unui parlamentar de România să nu mai fii, dacă pensia specială nu-i va mai atinge contul. Cum să mai atragi o duduiță (nu i se mai zice amantă, nu insistați!), cum să te mai lauzi că ai imunitate? De fapt, imunitatea era chiar renta aceea...

* Un ofițer din Penitenciarul Tulcea a fost reținut pentru 24 de ore de către Direcția Națională Anticorupție, după ce a fost prins în flagrant când primea mită pentru a asigura protecția unor deținuți. Sau poate că e scenariul unui film prost. Netflixul abia așteaptă producții de duzină ca să ne păcălească într-un fel.

* Fostul ministru Marius Budăi, membru marcant al PSD-ului, pare aterizat de pe altă planetă: "Nu există spor de calculator. Nu am descoperit niciun spor abuziv la stat." Pare chiar frustrat că n-a beneficiat și domnia sa de un asemenea privilegiu.

Citit 446 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 22:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro