Absurdistănisme

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Încă nu-mi lasă imaginația de izbeliște acel tablou de acum două zile, cu polițiștii împingându-se cu jandarmii. E ca și cum, ca să dau un alt exemplu absurd, politicienii ne-ar dori binele.

* E o nouă zi de absurdități, pe toate planurile. Poate și de aceea ni se spune Absurdistan, cu mențiunea că uneori această titulatură este folosită abuziv. Ca să părem cool, haioși. De pildă, municipiul Constanța dorește să achiziționeze toalete publice dotate cu cronometru. Acestea te vor avertiza când ai intrat în ultimele minute de numărul 1 sau, Doamne ferește, numărul 2, în caz că ești restant. N-am mai întâlnit până astăzi o ființă care să-mi spună timpul estimativ pierdut în fața veceului. Sau în spatele lui?

* Dacă te claxonează toaleta ecologică, pentru că ai intrat în ultimul minut de excavare, riști să lași urme. Așadar, la ce bun accesoriul arbitrului? Să-mi dea și cartonaș galben că n-am terminat la timp!

* Alta, la fel de bună, de la Liga Profesionistă de Fotbal. Băieții de acolo își doresc ca lichidul alcoolic servit la halbă să poată fi băut și pe arenele Ligii 1. Bravos, monșer, știi că ne-ai nimerit? Poate din acest motiv n-am mai fost pe un stadion în ultimul an de zile...

* Bună ziua, suntem LPF, adică Liga aia care a fost condusă de Mitică, și vrem să permitem consumul de bere pe stadioanele din România. E un anunț standard la care obligatoriu trebuie să reacționezi: "Super! Și suporterii?" Eh, or să vină și ei la un moment dat, ar putea să răspundă profesioniștii fotbalului de la țară.

* Nu s-a terminat rubrica. E una senzațională împărțită între Ministerele Educației și Sănătății. Nu se știe încă dacă e voie cu flori și mărțișoare pe 1 Martie. La școală, evident. Titularul de la Educație ridică din umeri și lasă apoi de la el - fie, mă, dați-le doamnelor ce merită! Intervine Vlăduț, această Maica Tereza, cum i-a spus Liiceanu, și strâmbă din nas. Apoi, Cîmpeanu rescrie mesajul: "Se pot oferi mărțișoare, dar vă rog să fiți prudenți!" What? Adică să le arunc broșele de pe partea cealaltă a străzii sau să le trimit pe doamne la florărie, să-și aleagă singure? Aha, am înțeles - eu le voi plăti apoi produsul, cu cardul.

Citit 842 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2021 17:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.