Bulgari cu purici

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cea mai veche pâine din lume, preparată în anul 1892, este expusă la Muzeul de Istorie din Galați. Atât sper, ca instituția în care a fost depozitat codrul de franzelă să nu aibă șoareci... Or să dețină, în cantități industriale, diverse otrăvuri.

* Bulgaria și România apar în coada europeană a clasamentului întocmit exclusiv pe baza salariului mediu pe economie. La noi e și o situație specială - mai întâi trebuie să vedem dacă există economie. Miniștrii nu sunt obligați să facă vreun comentariu.

* Până la urmă, se justifică un eventual lockdown, mai ales dacă ne gândim la românii cu lefuri insignifiante. Nu le ajung banii pentru a merge în restaurante și cluburi? Măcar nu va mai merge nimeni, așadar devenim toți egali. Când s-a mai întâmplat acest lucru? Ehei, dragii moșului, aveam televizor alb-negru și-i aplicam câte un bobârnac dacă nu prindea bulgarii. Uneori ni-i dădea plini de purici, situație intolerabilă.

* Nimic nu va mai fi ca înainte, vin vremuri grele. Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu sunt la cuțite. Nu în emisiunea cu aproximativ același nume, de la Antenele lui Voiculescu, e vorba de altceva. Dacă nici muzica populară nu e guvernată de cele mai înălțătoare sentimente, ce pretenții putem avea de la eșichierul politic?

* Câinele unui ins numit Dorian Popa câștigă 150.000 de euro din reclame în social-media, în special pe Youtube. Mi se pare de bun-simț ca potaia să aibă și drept de vot.

* Un bărbat din Satu Mare a chemat Poliția, crezând că are un hoț în casă. În realitate, era vorba de amantul soției sale. Măcar putem face un bilanț pozitiv: un hoț în minus. E adevărat, ăla se afla în plin trafic de organe cu nevastă-sa. Îi confiscase inima sau i-o ocupase temporar. Vinovat este numai individul care a sunat forțele de ordine - de ce n-a anunțat că va ajunge mai devreme acasă? Mai tulbură și liniștea orașului.

* Naționala de fotbal a României va începe campania de calificare la Mondialele din Qatar fără selecționerul Rădoi, depistat pozitiv cu Covid-19. Chiar avem o scuză dacă ne va bate (și sigur va fi așa) Germania.

Citit 818 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Martie 2021 16:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.