Feliile de dimineață

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Încep cu o declarație a vedetei ultimelor zile, Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății: "Mama merge sau mergea în fiecare zi să-și ia o bucățică de ceva de la magazin, mai mult pentru socializare." Cu alte cuvinte, fără să fi avut această intenție, și-a lăudat părintele. Părintele 2, ca să mă aliniez noilor cerințe.
* Ori poate că femeia care conduce de facto ministerul lui Vlăduț presupune că mi-am cumpărat întreaga pâine de care am nevoie încă de la prima oră a dimineții. Nț, am luat doar trei felii, urmează altele - vreo cinci-șase - pe la prânz și restul seara (și voi plăti exclusiv în criptomonede). Cozonacul ei de treabă!
* Povestea de neînțeles, cu închiderea magazinelor la ora 18,00, e spusă de un deputat USR, e vorba de un anume Tudor Benga, băiat cinstit, după cum se poate remarca. Explicația sa e fascinantă, din acest motiv nu-mi permit s-o ciopârțesc: "Tot bâlciul ăsta cu închisul magazinelor, închisu-n case, pleacă de fapt de la un vot dat în Parlament de toate partidele. Iar votul ăla, de fapt, a fost ditamai lașitatea întregii clase politice care a preferat să le delege unor funcționari nealeși de nimeni responsabilitatea unor decizii cu impact direct asupra vieții de zi cu zi a douăzeci de milioane de oameni. Ca să nu trebuiască politicienii să-și asume direct decizii complicate și nepopulare în plin an electoral." M-am mai liniștit, mă duc acum să-mi iau și niște sifon. Jumătate de sticlă.
* România rămâne cel mai mare producător de floarea-soarelui din Uniunea Europeană. Cu toate acestea, tot semințe bulgărești găsesc la supermarket. Dacă ajung până la 6 seara...
* Tot despre ele, mititelele, cu ale lor lacăte de pe ușă. Grecia redeschide magazinele pentru a salva economia. "De ca și cum economia unei țări stă în niște magazine", după cum și-ar spune în barbă, la o cafea, doi angajați din mediul bugetar.
* În weekend am jucat FIFA cu unicul meu moștenitor. I-am propus să reedităm mult-comentatul Armenia - România. Ca să-l avantajez, am luat echipa mai slabă. România, da.

Citit 522 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 01:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro