Ei voiau musai pe SEAP

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan s-a exprimat în povestea dureroasă de la Spitalul Foișor, acolo unde a fost ba mâna PSD-ului, ba unghia USR-ului, ba cine cred unii jurnaliști care au ațipit la filmele de acțiune în dragoste de pe Netflix. Zice Rareș: „M-am cam săturat de Raed Arafat.” Simplu, înspăimântător. Nu știu ce se servește pe la Bruxelles, dar mi se pare că domnul Batistuță promovează canibalismul.
* A fost câștigat un premiu la loteria autohtonă, mai precis la Joker. E vorba de vreo 900.000 de lei, o avere, cum ar spune românul de rând. Dacă aude premierul Cîțu că există atâta bănet într-un loc, se va împrumuta fără să crâcnească. Bine, nu pentru domnia sa, ci pentru țară.
* Malta a anunțat că le va oferi bani, sub forma unor reduceri la hotel, celor care vor petrece măcar trei zile pe insulă. Dar noi o ținem pe-a noastră, nu, că ne dă voie domnul Bode să stăm pe plajă fără mască! De ca și cum astfel ni s-ar face vreo favoare.
* Calculatoarele Centrului de Primire Urgențe de la Târgu Neamț au fost virusate, adică umplute de păduchi electronici. Problemele au apărut după ce din interior ar fi fost accesate site-uri pentru adulți. Probabil că specialiștii au încercat să intre inițial pe SEAP (pentru diverse achiziții publice), dar, dacă portalul era picat...
* Ah, e nevoie de o precizare: site-ul pentru adulți nu e totuna cu pagina de Internet pe care intri pentru sfaturi de cooking, politică sau motivaționale. Deși putem spune că se și parlamentează în prealabil.
* Iar asta cu SEAP-ul ar putea fi trecută și în Kamasutra, e un acronim deosebit de periculos.
* Primarul din Focșani i-a transmis viceprimarului din Opoziție o chestiune delicată. Ține de agricultură, așa o văd, însă ai mei colegi din presa națională, infinit mai pricepuți, cred că e vorba de o amenințare voalată: ”Poate dă vreun tractor peste dumnevoastră.” Cine-l va obliga pe vice să alerge pe arătură? Mi se pare că e o amenințare benignă, fără sorți de izbândă și fără orizont. Primarul de Focșani - n-are rost să ne ascundem după cuvinte - este un fătălău, vorba madamei Budeanu.

Citit 424 ori Ultima modificare Luni, 12 Aprilie 2021 19:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro