Ei voiau musai pe SEAP

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan s-a exprimat în povestea dureroasă de la Spitalul Foișor, acolo unde a fost ba mâna PSD-ului, ba unghia USR-ului, ba cine cred unii jurnaliști care au ațipit la filmele de acțiune în dragoste de pe Netflix. Zice Rareș: „M-am cam săturat de Raed Arafat.” Simplu, înspăimântător. Nu știu ce se servește pe la Bruxelles, dar mi se pare că domnul Batistuță promovează canibalismul.

* A fost câștigat un premiu la loteria autohtonă, mai precis la Joker. E vorba de vreo 900.000 de lei, o avere, cum ar spune românul de rând. Dacă aude premierul Cîțu că există atâta bănet într-un loc, se va împrumuta fără să crâcnească. Bine, nu pentru domnia sa, ci pentru țară.

* Malta a anunțat că le va oferi bani, sub forma unor reduceri la hotel, celor care vor petrece măcar trei zile pe insulă. Dar noi o ținem pe-a noastră, nu, că ne dă voie domnul Bode să stăm pe plajă fără mască! De ca și cum astfel ni s-ar face vreo favoare.

* Calculatoarele Centrului de Primire Urgențe de la Târgu Neamț au fost virusate, adică umplute de păduchi electronici. Problemele au apărut după ce din interior ar fi fost accesate site-uri pentru adulți. Probabil că specialiștii au încercat să intre inițial pe SEAP (pentru diverse achiziții publice), dar, dacă portalul era picat...

* Ah, e nevoie de o precizare: site-ul pentru adulți nu e totuna cu pagina de Internet pe care intri pentru sfaturi de cooking, politică sau motivaționale. Deși putem spune că se și parlamentează în prealabil.

* Iar asta cu SEAP-ul ar putea fi trecută și în Kamasutra, e un acronim deosebit de periculos.

* Primarul din Focșani i-a transmis viceprimarului din Opoziție o chestiune delicată. Ține de agricultură, așa o văd, însă ai mei colegi din presa națională, infinit mai pricepuți, cred că e vorba de o amenințare voalată: ”Poate dă vreun tractor peste dumnevoastră.” Cine-l va obliga pe vice să alerge pe arătură? Mi se pare că e o amenințare benignă, fără sorți de izbândă și fără orizont. Primarul de Focșani - n-are rost să ne ascundem după cuvinte - este un fătălău, vorba madamei Budeanu.

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 12 Aprilie 2021 19:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.