Para mălăiață și domnul Nătăfleață

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Revenirea pe micul ecran a președintelui Klaus Iohannis a fost salutată de românii care așteptau ridicarea unor așa-numite restricții. Unele au fost realmente abuzuri, însă n-are rost să ne mai punem mintea la contribuție. Para mălăiață nimerește cavitatea bucală a domnului Nătăfleață. Mai ales că de astăzi îi sare și masca...

* Mă întreb, deoarece n-am găsit nicăieri un articol pe această temă, de ce mai e nevoie de stare de alertă. Virusul s-a înmuiat, o confirmă inclusiv treimea Mahler-Cherecheș-Marinescu, nu mai urmează alegeri, există un guvern legitim, riscurile basculării coalției aflate la putere sunt aproape nule, așadar bâlciul politic nu poate afecta campania de gestionare a pandemiei, sucursala România. De ce stare de alertă? Ah, cred că am aflat - ca să aibă ei ultimul cuvânt. E ca într-o căsnicie alcătuită din caractere foarte puternice. Mai dai și tu, mai încasez și eu.

* Am râs la o afirmație a lui Raed Arafat, după buchetul de măsuri oferit de șeful statului: „Încă nu aș merge la o petrecere în spațiu închis.” Nu spune că nu-l invită nimeni la vreun bairam.

* La fel se comporta Nicolae Ceaușescu, adică frecventa o naivitate similară, nu e vorba de altceva mai toxic - bărbatul Elenei se ascundea, cu toate că nu-l căuta nimeni.

* La un party în aer liber a participat inventatorul SMURD. Și au fost destui oameni pe acolo, însă nimeni n-a sunat la Poliție. Duminica trecută, la Prima TV, l-am zărit în emisiunea de la Cetate a lui Mircea Dinescu. Da, petrecere era. Filmată, însă altfel nu-i poți spune.

* Iohannis a acreditat ieri doisprezece noi ambasadori. George Maior, cel mai cunoscut dintre ei, a fost mutat din Statele Unite ale Americii în Iordania. E ca atunci când te muți de la vilă la garsonieră, fără să fac alte remarci. Mă alint doar din punct de vedere geografic.

* Titlu într-o publicație generalistă: „Ce salariu are singurul român care joacă în campionatul de fotbal al Americii de Nord.” Cu alte cuvinte, nevasta individului - nu știu dacă e căsătorit - va afla în premieră cât câștigă bărbatul ei. Și să mai spui că presa e inutilă...

Citit 849 ori Ultima modificare Vineri, 14 Mai 2021 22:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.