Îți dăm și bonuri de masă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

* Ieri a fost Ziua Mondială a Salariului Minim pe Economie. Din Europa, am fi putut serba doar noi și bulgarii, însă cred că ne trebuie puțină răbdare. La bal ar putea sosi, intempestiv, invitați de soi.
* Leafa minimă pe economie are o definiție minunată în țara Mioriței: „Lasă, mă, începi pe suma asta și o să-ți dau și bonuri de masă. Iar dacă merge bine, mai stăm de vorbă.”
* Ca-n istoria sindromului Stockholm, românul de rând, proaspăt angajat, are cunoștințe nemaipomenite: „Știu eu, la cum se uită noii mei colegi, că sunt destui cu salariul mai mic decât al meu.”
* Doi jucători din naționala de fotbal a României au refuzat să îngenuncheze înaintea meciului amical cu Anglia. Stanciu și Nedelcearu și-au văzut de coloana vertebrală - istoria ne arată că România a plătit mereu tribut, n-a colonizat, n-a avut sclavi. Iar ai noștri, în întreaga eră post-decembristă, au fost stigmatizați imediat ce ieșeau pe la Vama Borș. Ai priceput, Denis Alibec, știai asta, Răzvan Marin? Prin urmare, nu existau motive de a le da satisfacție celor de la partidul BLM.
* E drept, când unul dintre jucători, în speță Andrei Ivan, declară în fața presei că meciul a fost foarte spectaculos (și chiar nu fusese), dar Georgia l-a bătut la el acasă, de i s-a rupt ferfeniță carnetul de fotbalist, nu prea ai așteptări. Unii dintre ei nici nu știu cum se traduce sintagma Black Liver Matter...
* Bucureștiul a închis toaletele publice înainte de primirea suporterilor la Euro 2020, Primăria Capitalei având datorii mari către firma prestatoare de servicii comunitare. Prin urmare, austriecii, ucrainenii și macedonenii - parcă ei vor avea treabă cu acest prilej prin Micul Paris - sunt rugați să-şi satisfacă nevoile în țara de baștină.
* Sorana Cîrstea, un soi de Halep de conjunctură, părea hotărâtă să facă turneul vieții la Roland Garros, în absența numărului 3 mondial. N-a fost cazul, noua parteneră de viață a lui Țiriac jr. s-a oprit în optimile de finală. Românul se poate uita acum liniștit la turneul final patronat de UEFA. De vineri încolo, ar fi ieșit discuții cu nevasta - și faze finale la tenis, și meciuri de fotbal? Vor fi case în care câștigătoare vor ieși telenovelele și show-ul Survivor.

Citit 592 ori Ultima modificare Luni, 07 Iunie 2021 20:40

1 comentariu

 • postat de cititor Marți, 08 Iunie 2021 10:30 86.121.207.*** Link la comentariu
  0
  0

  Black LiveR Matter??????
  Asta cu ... FICATU' negru ... cand a aparut????

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro