Să fi lărgit weekendul!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Categoric, nimeni n-a avut de câștigat de pe urma zilei de ieri, oficial prima dintr-o nouă săptămână de lucru. A fost dimineața de după finala Campionatului European de fotbal, iar în situații de acest gen ar trebui să intervină direct Bruxellesul, dar nu se dorește. Doamna Ursula von der Leyen, dacă tot nu are ce face, ar fi putut să decidă lărgirea weekendului cu încă 24 de ore. Și-așa nu s-a resimțit munca depusă ieri pe graficul indicatorilor macro-economici.

* Ungurii s-ar fi împotrivit unei asemenea hotărâri, poate și polonezii (niște workaholici), însă ai noștri, prinși oricum în singura luptă care contează, aia pentru șefia PNL, s-ar fi predat fără somație. Gata, bă, îi lăsăm și azi pe ăștia acasă, și-așa nu le dăm destui bani. Poate să fi comentat ceva madam Raluca Turcan, însă nu pariez.

* Ah, există o excepție: premierul Cîțu, cel puțin până la scrutinul intern din 25 septembrie, ar strâmba din nas. Omul are coeficienți mari în cap, ne-ar chema și duminica la slujbă. Doar să ne întrecem pe parte economică și cu marele popor chinez.

* Despre fotbal, mai nimic. Iar am fost nevoiți să ținem cu alții. Se aude, Burleanu, ce mai zici, Rădoi? Prin urmare, a trebuit să mimăm fericirea în cor cu alte nații, de aceea am și scris pe Facebook, după încheierea finalei, că nu-mi încap în Chiellini de bucurie.

* M-a întrebat un prieten de ce am ținut cu Italia. I-am răspuns ca să nu pară că-l evit: huiduielile de la imnul adversarilor, dovadă de neam-prostie etalată atât în semifinale, dar și în ultimul act, m-au ținut departe de curentul "It’s coming home". Dacă ar fi fluierat ai noștri, pe Arena Națională, indiferent de adversar, presa de la București ar fi titrat că suntem niște bădărani fără orizont. Britanicii sunt OK, ei au altă viziune, ei sunt fanatici, așadar trebuie acceptați ca atare.

* O ursoaică a fost scoasă cu de-a sila din bucătăria unui hotel din județul Harghita. Voia, probabil, să participe la vreun cooking show, gen Master Chef, dar nu s-or fi înțeles la bani. Asta ne mai trebuia. Și-așa suntem certați cu populația de mamifere în această perioadă...

Citit 1081 ori Ultima modificare Luni, 12 Iulie 2021 23:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.