Conține nuditate intelectuală

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* O echipă de fotbaliști români – i s-a spus România, cu toate că nu este acea selecționată a țării – participă la Jocurile Olimpice și a învins Hondurasul. Nu m-a interesat, nu ține de olimpism acel sport-rege compus din inși convocați la a paisprezecea mână. Interesant a fost doar momentul de la final, când japonezul delegat să se ocupe de formația noastră se bucura mai mult decât jucătorii. Eh, abia despre asta e Olimpiada.

* Românii sunt campioni la consumul de pâine și codași la consumul de fructe și legume. Atenție la ce scrie pe ambalaj: pentru noi, leguma premium este ceafa de porc!

* Nu-mi mai trebuie altceva, am văzut și eu fotografia cu românul care se bronza într-un sac de plastic pe plaja stațiunii Eforie Nord. Salvamarii i-au imortalizat trăsnaia și au aruncat fotografia pe Facebook. Aș fi blocat postarea, conține nuditate intelectuală.

* Cumva, dacă-mi este permisă politizarea unei asemenea enormități, cam tot cu plasticul în cap sunt și unele afirmații ale premierului Cîțu, acelea vizavi de creșterea economică și de augmentarea puterii de cumpărare. Ehei, mai avem multe de descoperit.

* De fapt, tot pentru a crește o anumită putere s-a plimbat și Jean Claude Van Damme prin România. Se vede în diversele înregistrări video de pe rețelele sociale că a rămas în concubinaj cu gantera. N-ai zice că are 60 de ani. Doar dacă l-ai găsi la coadă la Taxe și Impozite în primele zile ale anului. Ca să obțină acel discount de 10 sau 15 procente.

* Și nu e corect să spui că un bărbat se bronzează cu sacul de plastic în cap. El, ca să fim corecți, continuă prăjirea. Placa de bază și softul i-au trecut deja în lumea din care mai ieși doar „refurbished”.

* Un tren a plecat gol din Gara de Nord pentru că pasagerii așteptau la alt peron. Tot cu sacul de plastic în cap, cum ar veni. Nu știu cine l-a purtat în cazul de față.

* Măcar face economie de aer condiționat un mijloc de transport care se deplasează fără pasageri. Desigur, v-ați prins, a ajuns sacul și pe tărtăcuța subsemnatului.

Citit 865 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iulie 2021 21:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.