Branding de Caracal

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Prima zi a săptămânii ne-a fost luminată de cursele reușite de înotătorii români Robert Glință și David Popovici, calificați în finale desfășurate înainte ca rubrica de față să pupe tiparul. Ne mai amăgim în perioada asta, mai găsim motive să credem că suntem buricul pământului. Și nu e neapărat toxic să trăim cu această impresie. Mulțumim, băieți!

* Meteorologii au citit în globul de cristal și anunță caniculă pentru întreaga țară până la sfârșitul săptămânii. Cei care nu au aparat de aer condiționat la domiciliu – și nu mă refer la angajații ANM – și-au pierdut sensibilitatea. De mult. Ei doar trăiesc o vară de neuitat. Și de nesuportat.

* Bronzul de plajă n-are de-a face cu bronzul de la Jocurile Olimpice, or ai noștri/ale noastre pun preț pe prima variantă. Categoric. Și află de la specialiști – îl trec aici pe listă pe medicul Ciuhodaru de la Iași – că „iaurtul, mierea și sarea aplicate pe pielea afectată pot complica evoluția acestora și pot lăsa sechele.” Mi se pare corect, micul dejun are tot dreptul să se răzbune pentru utilizare necorespunzătoare.

* Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, anunță o nouă campanie de vaccinare, una cu titlu de OTV, Loteria Regretelor. Dan Diaconescu folosește cu spor acea teslă pomenită într-un spot publicitar, refuză să creadă că i-a scăpat un asemenea botez, o probă vârtoasă de creativitate. Loteria Regretelor, să mă ierte isteții din publicitate, e branding de Caracal, oricât de mult i-am simpatiza pe unii politicieni.

* Dar există și o explicație în acest sens a doamnei ministru. „Vrem să facem Loteria Regretelor. Am extras CNP-ul: dacă persoana e vaccinată, câștigă marele premiu, dacă nu e vaccinată, putea sa câștige marele premiu”, a afirmat Ioana Mihăilă. Deja epoca jocurilor de tip Bingo ține de un romantism aparte, Caritas e salată de icre negre cu ceapă și măsline...

* Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a ațipit în timpul unui discurs transmis în direct. Nu plec pe fentă, cred că e doar strategie pentru adormirea adversarului. 

* Prins beat la volan, un șofer din Botoșani le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit. Și că astfel au evitat producerea de accidente. Merită să intre în politică.

Citit 865 ori Ultima modificare Luni, 26 Iulie 2021 23:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.