Unde ați văzut avion fără AC?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ne-am minunat că Italia a câștigat Campionatul European de Fotbal (personal, am avut mari dubii, mă ancorasem exasperant de mult în trecut), dar nu-i mai ajung sacii să numere medaliile de la Jocurile Olimpice. Până și proba-regină, e vorba de viteza pe suta de metri, le-a revenit frățiorilor mai mari din Peninsulă. Suta de metri, aia care fusese confiscată de continentul american! Iar nouă în continuare ne pare rău că Ana Maria Popescu, fostă Brânză, nu i-a răspuns la salut ministrului efemer al Sportului, oricare ar fi numele său.

* Nene, când un ministru al Sportului de pe la noi va asambla o lege care să cultive acest pilon (ar fi bine să lucreze în același timp cu acela de la Educație, dar să nu copieze unul de la celălalt), ne vom permite luxul de a-i bate obrazul unei sportive pe care lipsa aerului condiționat din avion a făcut-o irascibilă la aterizarea pe Otopeni. Dar unde ați văzut voi avion fără AC?

* Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a urcat ieri, în prima zi a lunii august, pe vârful Moldoveanu. Noroc că e vorba de șefa statului de peste Prut, altfel piscul care se bucură de-un statut aparte și-ar fi cerut dreptul de a întreba "Pe cine faceți dumneavoastră Moldoveanu?".

* Apropo, ieri a fost ziua guvernatorului Mugur Isărescu, născut și crescut la Banca Națională a României. Deja râul, ramul îi zâmbesc numai domniei sale, cursul evenimentelor nu poate fi altul: tot pe 1 august este serbată Ziua Națională a Elveției, întâmplător țara băncilor. Evident, și-a dat Mugurel acordul.

* O canotoare australiană a câștigat o medalie de bronz și una de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce și-a reparat caiacul cu un prezervativ. Prin urmare, când mai aveți un drum pe la farmacie, nu trebuie să mai ezitați când solicitați un asemenea produs. Dacă se uită vreunul chiorâș, mai mult împins de invidie, ridicați din umeri și exclamați: "Ce naiba să fac, tata m-a dus la canotaj și nu găsesc niciun mecanic în cartier."

* S-a lăsat cu scandal și îmbrânceli la alegerile pentru conducerea PNL Timișoara. Iar unii se plâng că nu mai există sport de masă, mișcări spontane de pe urma cărora să selecteze campionii de mâine...

Citit 1024 ori Ultima modificare Marți, 03 August 2021 00:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.