Ca să fugi de mediul privat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Care-i șpilul cu Primăria sectorului 5, care a cheltuit 400.000 de lei pentru instruirea salariaților, chiar dacă aceștia au beneficiat de condiții de top la mare și la munte? La patru stele, cu all-inclusive, prinzi șmecheria, nu la internatul vreunui liceu. Veți vedea că în câteva luni de zile se vor vedea rezultatele: dacă or să apară șobolani în sector, ei vor vorbi afacereza. Sau limba domeniului HoReCa.

* Costul pachetului hotelier pentru o persoană cazată și instruită la Mamaia este de 5.470 de lei, iar funcționarii, în multe situații, își pot lua însoțitori alături, cazarea fiind asigurată. E definiția fidelizării - niciodată nu vei migra către mediul privat, acolo unde cel mai lung concediu numără zece zile lucrătoare. Anual. În plus, se și merge în vacanță numai în baza propriilor economii, bleah!

* Verile au început să devină urâcioase, foarte generoase cu fenomenele extreme, așadar mă aștept să fie dezvoltată o aplicație care să detecteze și cele mai vagi urme de sezon estival. Te temi de anotimpul care apare de obicei la terminarea primăverii? Îți achiziționezi softul care te poate avertiza cu cel puțin 30 de secunde înainte de instalarea solstițiului de vară și, la semnalul sonor, fugi în Siberia. Sau în Groenlanda.

* Când caniculă, când furtună. Ni se pregătește ceva, altfel nu înțeleg de ce suntem antrenați să devenim atât de rezistenți.

* Un lanț de supermarketuri recheamă "în service" un anumit tip de covrigi, după ce un cetățean oarecare (nu e oarecare, mi-am dat seama) a reclamat faptul că într-o pungă a găsit o sârmă. Ce moldovean iresponsabil, vede sârma și în ambalajul de covrigi!

* Indiferent de subdezvoltarea salariului minim pe economie și fără să conteze ziua în care abia mai respiri, parcarea de la mall este plină ochi. E lege urbană, nu te abați.

* Confiscă-i românului orice, inclusiv bormașina, numai să nu-l deposedezi de marele său drept de a bârfi... Totuși, profitând de perioada de post, în contextul unor zile toride, risc o recomandare: să ne vedem lungul paiului cu care sorbim din limonadă!

Citit 1080 ori Ultima modificare Joi, 12 August 2021 00:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.