Revenim după publicitate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* A apărut fotografia de la arestarea lui Florin Cîțu în Statele Unite ale Americii. Tinerel, frumușel, tot cu ochelari, părul des, îi mijea mustața, iar privirea de IT-ist mirat îmi spune că nu visa să ajungă premier de stat comunitar. Repet: e o campanie de umanizare a viitorului președinte liberal. Revenim după publicitate.

* Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, a ațipit de mai multe ori la o conferință de presă care a avut loc ieri. Unde a avut loc nu mai contează. Ideea e că n-a fost organizată la el acasă, unde i-ar fi prins foarte bine...

* S-a scuzat omușorul, nu putem să-l blamăm: "Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea." O fi tăiat porcul, și-o fi zugrăvit casa, nu cunoaștem detaliile hemoragiei energetice prin care a trecut membrul Guvernului Cîțu. Măcar are nume de remote, e cu valul agreat, cum ar veni: Teleman, telemuncă, teleleu.

* Imaginile impresionante cu podul suspendat peste Dunăre de la Brăila ar trebui interzise. Sau nu mai trebuie difuzate. Obiectivul este gata pe jumătate, însă nouă, gălățenilor, ne vine greu să știm că vom achita o taxă de pod în județul vecin. Când fi-va bun de traversat, măcar nu vom mai conștientiza o asemenea rușine.

* PNL o acuză pe Clotilde Armand, primărița de la Sectorul 1 al Capitalei, că a plecat în concediu trei săptămâni. Lupta cu gunoaiele a extenuat-o, e un fapt. În altă ordine de idei, nu-i toată lumea capitalistă precum urmașii lui I.C. Brătianu. 

* Doi bărbați au postat pe Facebook o filmare în care erau înarmați și făceau amenințări, iar a doua zi au fost vizitați de polițiști. Pur și simplu, nu i-au crezut pe cuvânt. Că s-a lăsat și cu arestări deja e altă poveste. Nu toți oamenii echipați în albastru au simțul umorului care l-a scos din rând pe Marian Godină.

* Altfel, săracii aceia (mă refer exclusiv la intelectul lor, nu-mi permit mai mult) care s-au lăudat în social media îi fac de râs pe interlopii care au urmat școala de șmecherie la zi.

Citit 970 ori Ultima modificare Vineri, 20 August 2021 23:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.