Remușcările mă chinuiesc

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Priceputul care a concluzionat că politica e fată de traseu lung, care așteaptă la bordură până îi pică un client, nu are statuie. Sau dacă are, e obligatoriu să-i aflăm numele. Chiar și în aceste condiții, săracul n-a anticipat desfășurarea abracadabrantă a evenimentelor din România ultimelor săptămâni. Nu toți putem fi vizionari.

* Aș depune și eu o moțiune de cenzură. Nu știu ce implică o asemenea mișcare, însă uneori, poate și din plictiseală, îți reevaluezi minuțios mulțimea viciilor.

* Legea consumatorului vulnerabil a fost adoptată cu majoritate zdrobitoare, după ce premierul Cîțu și-a anunțat intenția asumării responsabilității. E și un slogan la modă, în coada reclamelor la diverse băuturi: "Consumă responsabil!"

* Trei din patru angajați români spun că au suferit cel puțin un episod de epuizare fizică și mentală în ultimii cinci ani. Al patrulea n-a mai apucat să răspundă.

* În ciuda bârfelor de doi lei, epuizarea fizică și mentală este experimentată și de angajații mediului bugetar care n-au nimic de făcut. De vină sunt remușcările.

* O oarecare Leylah Fernandez, canadiancă de 19 ani cu mamă filipineză și tată ecuadorian, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis din Statele Unite ale Americii. Ca de fiecare dată când apare câte o nouă senzație a sportului alb (e modelul patentat de Bianca Andreescu și Emma Răducanu), ne întrebăm dacă nu cumva are vreo bunică de prin Însurăței de Brăila sau de la Sighetu Marmației. Leylah n-are.

* Un minor a fost prins de polițiști la volan, pe drumurile din județul Vaslui. Puștiul, fire generoasă, luase pe furiș mașina părinților pentru a-și plimba surorile. Așadar, nu pricep de ce l-au dat jos oamenii legii. Să fi fost cumva beat?

* Astăzi este ziua mondială a frumuseții. Din nefericire, nu toată lumea o serbează.

Citit 955 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Septembrie 2021 20:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.