Au înnebunit spaniolii

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Iaca poznă! Spania plafonează preţurile la gaze, scade taxele şi redirecţionează profiturile pentru reducerea facturilor la energie. Bine, dar la ei nu se bat ăia aflați la putere. N-or ști să presteze cu pumnii și nici să dea pase cu călcâiul.
* Și ar mai fi ceva: spaniolii se bagă în prostii de acest gen fără să se bazeze pe o economie solidă, așa cum este cea mediatizată aproape zilnic de al nostru. De Cîțu.
* Un angajat al SRI este în război juridic cu instituția. Dorește să fie pensionat anticipat pe motiv că este "apt limitat pe timp de pace și război". Iar nouă ne fuge mintea la facturile de la iarnă... Astea-s problemele reale, nu că vei plăti 800 sau 1.000 de lei la gaze.
* O echipă de cercetători din Noua Zeelandă și Germania anunță baritonal că a învățat vacile să meargă la toaletă pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră. Înseamnă că ar trebui să se și mulgă singure, ca să nu ne mai afectăm noi acele degețele cu care navigăm pe Facebook.
* Presa noastră scoate în evidență un maraton al primarului din Suceava, Ion Lungu, la deschiderea noului an școlar: a ținut discursuri în 14 școli din oraș. Aș avea multe de comentat, dar mi-o fi rudă și nu e bine să te iei în bețe cu neamurile. Primar fiind în Cetatea de Scaun, poate îmi schimb și domiciliul. Prin urmare, merită să fie premiat de președintele României, e un erou nemaiîntâlnit.
* Autostrada A7 Bacău-Pașcani - dacă se va construi, e fundamentală această precizare - va trece pe lângă un "bârlog" al lupilor. Dar de ce să deranjăm animalele sălbatice? Nu se poate lansa la apă un bac (mă rog, feribot), ca la Galați și Brăila? E soluția universală în transporturi. Panaceu, cum ar spune Bode.
* Preşedintele rus Vladimir Putin a intrat în autoizolare după descoperirea de cazuri de Covid-19 în anturajul său. E genul de glumă involuntară: autoizolarea lui taica Vlăduț nu putea să se manifeste în perioada anexării Crimeei?

Citit 1115 ori Ultima modificare Marți, 14 Septembrie 2021 23:53

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro