Iohannisel Puștiu'

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Președintele Klaus Iohannis a făcut poze cu manelistul Sorinel Puștiu' la New York. De fapt, Sorinel s-a pozat cu șeful statului. Chiar nu se aștepta la o asemenea pleașcă: auzise de maneliști care se plimbă prin State, nu și de șefi de stat care să-și caute de treabă la mii de kilometri distanță, când acasă arde acoperișul. Unde naiba o fi Nicolae Guță?

* Iohannisel Puștiu' se distrează de peste gârlă: nu contează cine va câștiga alegerile de astăzi, din PNL. Cheia și brișca vor fi tot la domnia sa.

* Am ajuns în ziua marelui congres, trebuia să învăț și eu măcar o poezie patriotică. Se vor spune de la tribună chestiuni sforăitoare, elogiile și săgețile nu vor conteni nici măcar după numărătoarea voturilor, iar România, indiferent de câștigător, se va resimți. Are deja cocoașă - ce contează că rămâne la stadiul de dromader sau că va continua pe post de cămilă?

* O puștoaică pe care a pierdut-o industria modei compune texte elogioase la partid. Până mai ieri le făcea la adresa lui Orban, acum totul e cu și despre Cîțu. Ea este șefa tineretului PNL și se cheamă Mara Mareș, individă care acum ceva vreme punea generația decrețeilor la zid. Poate că nici în lumea țoalelor n-ar fi muncit, dar orișicât. Ne-ar fi zâmbit de pe ambalajele de îmbrăcăminte...

* Doi polițiști din Covasna sunt cercetați disciplinar după ce au strigat după o femeie, pe stradă, în termeni considerați toxici de corectitudinea politică. Și totuși, până acolo, mesajele acestora sunt nerușinate: "Eşti prea mare. Dă-te pe partea ailaltă, nu se mai vede nici radarul din cauza ta!" Lipsește un detaliu esențial: așa-numiții oameni ai legii s-or fi exprimat în maghiară sau pe limba lui Cîțu și Ciolacu? Iertată-mi fie aplecarea pentru curiozități, dar unele expresii sunt intraductibile.

* Conform sindicatului Europol, un nucleu al disidenței în Poliția Română, "niciun poliţist nu a promovat selecţia pentru educaţie fizică și autoapărare". Asta înseamnă sensibilitate, frumusețe interioară, delicatețe. Infractorii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să atingă polițistul nici măcar cu o floare.

* O româncă - e gălățeancă d-ale noastre! - poate intra în rândul miliardarilor lumii după divorțul de soțul ei, cunoscut investitor de pe Wall Street. Bravo ei, dar e un exemplu împovărător. Ar trebui să li se explice nevestelor noastre că nu oricine se poate îmbogăți după ce ajunge pe scările tribunalului.

Citit 845 ori Ultima modificare Vineri, 24 Septembrie 2021 23:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.