Teleormaniada continuă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Chestiuni mai tari decât pandemia însăși. Le-am cules din cavitatea bucală a unor oameni care peste trei ani s-ar putea duela pentru fotoliul răpciugos de la Cotroceni. Orban îl atacă pe Iohannis: "Președintele României a încălcat Constituția." Dincolo, Barna lovește în Cioloș și în membrii PLUS, pe care îi acuză de "securismele anilor 50": "Inventează morți care chipurile ar fi votat." Nici Dacian nu se lasă și vede autocare de votanți în tabăra lui Dănuț, adică un soi de teleormaniadă. În plus, Dinamo a pierdut la Craiova cu 5-0. Iar asta pare cea mai puțin șocantă. Cine credea acum un an că se va ajunge aici? Nici Ciolacu nu spera, că n-are chef să guverneze cu Grindeanu și Tudose.

* Cioloș, presat să-și scoată trecutul la lumină, admite că a participat la o spirală MISA "la mare, o dată": "Eram doritor să învăț ce se întâmplă cu lumea din jurul meu." Eh, până la urmă, cu toții am fost măcar o dată la o beție cruntă. Beție de bere, de alte lichide...

* Klaus Iohannis, referindu-se la campania de vaccinare din România, a scos o perlă demnă de opera lui Caragiale. Nenea Iancu l-ar fi premiat pentru această afirmație: "Sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. (...) E păcat că sunt așa puțini!" Curat murdar, coane Klausică!

* Prezentă luni la București, Ursula von der Leyen a lăsat impresia că ne va achita facturile la energie în iarna care urmează. Măcar din ton a părut că ne cumpără și eugenii, dar să fim cuminței. Iată ce a bârfit pe marginea prețurilor mari la energie: "Avem de-a face cu un fenomen global. În schimb, costurile energiei regenerabile scad în timp." Carevasăzică, eolienele și fotovoltaicele, această soia a energiei, sunt viitorul. Mai stingeți și voi lumina, pare să adauge Ursula, și nu vă mai uitați concomitent la Antenă și la Pro TV!

* Dar despre priza desprinsă din salonul de spital vizitat de madam Ursula, ce spuneți? Se holba și aia din perete, biata de ea, probabil voia să știe din sursă sigură dacă vor mai veni banii din PNRR. Asta înseamnă râul, ramul, priza, nulul și fasungul. Suntem o poezie cu toții, e dificil să fim lăsați pe dinafară.

* Un bărbat a încercat să plătească într-un magazin din Galați cu o bancnotă de 500 de lei trasă la xerox. Asta înseamnă redresare și reziliență, e știre pentru Von der Leyen. Ea umblă aiurea prin Capitală, deși lucrurile importante se petrec în provincie.

Citit 954 ori Ultima modificare Marți, 28 Septembrie 2021 23:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.