Pilula Fiscului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Vicepreședintele PNL Pavel Popescu a transmis un mesaj intern, pe un circuit închis de comunicare, în care le recomandă membrilor partidului să basculeze comentarii pozitive pe pagina premierului Florin Cîțu. Așa e în democrație, cineva îți spune că ai libertatea de a face cum ți se dictează.

* Presupun că toate postările peneliste ar trebui să-i creeze lui Cîțu însuși impresia că totul este în regulă, or, asta nu poate să reclame decât un nou test. Ieșiți, vă rog, din paradigma sanitară instalată anul trecut în toată lumea, e vorba de altceva!

* Între timp, Cioloș încearcă să pună ceva pe căruță. De-un coviltir i-ar ieși, însă nu poți ieși cu el nici măcar pe drumurile naționale, darămite pe cele europene. Cu alte cuvinte, și șeful USR-ului pare să-și fi dat seama că Iohannis a început să paseze cu exteriorul, să ridice un anumit deget și să sughițe în biserică. Pe de altă parte, subsemnatului, dacă abia ar fi prins Parlamentul în iarna anului trecut, i-ar arde să-și arunce mandatul pe geam? Dacă nu mai prinde loc pe listă? Are și el o grămadă de guri de hrănit. Prin urmare, nici anticipate nu vom avea. Habemus premierus: Cîțu 2.0.

* ANRE, adică Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, dixit: ”Factura la electricitate ar putea fi mai mică cu 100 de lei din ianuarie, dacă UE elimină două taxe”. E prima dată, sper să nu-mi joace memoria feste, când o autoritate autohtonă încearcă să-i dea șah Bruxelles-ului. Dar nu pricep ce caută și zarurile alea pe masă.

* Viagra l-ar fi convins pe un internațional român să se vaccineze anti COVID-19. E un titlu curajos, fotbalistul a declarat altceva, pomenind și pilula care își face treaba fără să fie nevoie de rapel. Măcar săptămâna asta să ne înfoiem și noi, naționala a demonstrat, iertată-mi fie expresia, că are combustibil în instalație.

* Se întreabă unii cum a reușit Fiscul să impoziteze 700.000 de lei, despre care un român spune că i-a câștigat la cununie, nuntă și botez. E întrebare retorică, Fiscul are voie și poate. Iată, aceste două știri se leagă între ele. La o adică, putem inventa și un slogan publicitar: Și dacă Fiscul ar fi luat și pilula albastră?

Citit 977 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Octombrie 2021 22:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.