"Alarmantul" hit al petrecerii

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Carevasăzică, statul a eșuat. Tentativa de a-și proteja cetățenii o fi fost doar pe hârtie, nu s-a simțit nimic la plebe. Simțim doar creșterea economică propovăduită de Cîțu, dar aceea nu păstrează aprinsă lumina vieții. Aseară, președintele urma să se întâlnească pentru a decide noi măsuri restrictive, folosindu-se de un argument rizibil. Dacă ar mai avea cineva chef de râs: "E alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților." Păi, tocmai el, chiriașul de la Cotroceni, a dat tonul. La desemnarea lui Cioloș ca premier, nu visa ca acest cabinet să și treacă de Parlament. Fariseism e puțin spus, unii vorbesc și despre inconștiență.

* Guvernul Cioloș nu a primit încrederea Parlamentului, votul de respingere având un scor istoric, așa cum îl denumesc ziariștii acreditați în această zonă a ciolanului. Pfuai, dar domnul Iohannis chiar spera să ieșim din criză, domnia sa nu-l angajase doar la cacealma pe Dacian Julien. Știa că mizează pe cea mai nimerită piesă de șah. Cu riscul de a repeta o glumă ieftină, nu știu ce căutau și zarurile la masa de joc.

* Cinstit, după faza de ieri, din Parlament, ar trebui să aibă de pierdut toate partidele politice care anul trecut au bifat pragul electoral. Câtă vreme la negocierile de săptămâna trecută n-a existat decât o propunere de premier, nici PSD, nici PNL, nimeni nu poate să acuze că guvernarea a rămas la ATI. Așadar, valul 4 este al mediului politic.

* Mi-am adus aminte de bâlciul din primăvara anului trecut, când fusese declarată pandemia. Ia-l pe Cîțu, pune-l la derută în fruntea unui guvern, ca să pice și să ajungem la alegeri anticipate! Apoi, când situația se înrăutățea pe zi ce trece, finanțistul rebel își depunea mandatul într-o magazie din spatele Palatului Victoria. Era readus în față Orban și se reîncălzea supa. "E alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților." Mai spune-o o dată, domnule președinte, vreau ca acesta să fie hitul petrecerii!

* Peste 100.000 de firme din România riscă să pună lacătul pe uşă. În urma unei analize făcute de experţii de la Sierra Quadrant, concluzia este înspăimântătoare: "Trecerea în 2022 va fi o adevărată misiune imposibilă." Cum era aceea, șefule de la Vila Lac 1? "E alarmantă..."

Citit 966 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Octombrie 2021 23:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.