Un "sendviș" pentru Justiție

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Mă tot întreb, nu-i mai emoționant momentul în care Emma Răducanu aruncă pe de rost câteva cuvinte în limba maternă a lui taică-su decât să aflăm de ce copiii, la cei vaccinați mă refer, pot merge la mall, nu și la școală? Cui îi pasă de educația ăstora, nene? E mai interesantă povestea de viață a finanțistului Răducanu, story - cum se spune în media anului 2021 - pe care oricum nu-l va face public.

* Cristian Tudor Popescu a declarat în regim de prime-time că-l bate gândul să treacă la musulmani. Inițial, am crezut că a devorat prepoziția "pe". Și eu pot să trec pe la piață, dar îmi este mai ușor să vin spre casă direct de pe bulevard. Cel alintat CTP și-a argumentat poziția, e stângace, se vede că vine din partea unui ateu declarat. La fel, pe Alina Gorghiu o bate gândul să treacă la Justiție. Mai degrabă l-aș vedea, totuși, pe Popescu rugându-se la ora 3 și jumătate, în crucea nopții, umezindu-și buzele cu apă abia după apusul soarelui, decât să cred că tecuceanca mutată pe Bega are cea mai mică legătură cu portofoliul mânjit în trecut și de Florin Iordache. De fapt, dacă s-a putut cu domnul "altă întrebare", de ce n-ar merge și cu doamna "celălalt sendviș"?

* Cu Gorghiu la Justiție, doar numirea Ralucăi Turcan la Finanțe ar arunca pe foc Cartea Recordurilor. În mijlocul șemineului, ca să rămânem în lumea opulenței. Zice-se că schema lui Ciucă nu va trece de Parlament, cu toate că în ultimele zile au început să circule tot felul de zvonuri. Nu știu de ce am impresia că Ciolacu, de pildă, va merge pe scara votului până în ultima clipă, cu biletul pe jumătate introdus în compostor.

* Revenit din Egipt, Iohannis pleacă în Scoția la un summit pe tema schimbărilor climatice. Acolo ar trebui să afle de ce zăpada de pe pârtie nu rezistă un an întreg. E o chestiune care trebuie rezolvată.

* Jurnalista Denise Rifai, o duduie a cărei emisiune de la Kanal D e cu adevărat interesantă în promo (nu și pe spațiul alocat show-ului) este de părere că președintele PNL, Florin Cîțu, e de departe cel mai cinstit politician pe care l-a avut România. Deh, e și fata nemăritată, Florinache are încă aerul acela rebel, știe și puțină muzică...

Citit 1048 ori Ultima modificare Duminică, 31 Octombrie 2021 23:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.