Îi plăcea la Muncă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Chestiunea e împovărătoare: nu e ca și cum ai auzi că-și pune pirostriile un vecin de scară cu care nu obișnuiai să interacționezi. Cu toții vom participa la nunta din interes dintre PNL și PSD. Aia mică și galbenă a fost vândută prea ușor de părintele de la Cotroceni, în vreme ce trandafiriul cu roșu în obraz rămăsese orfan. Dar cu gânduri de însurătoare, chiar dacă mai avusese o relație...

* Varianta guvernării cu premier schimbat la pauză, așa cum se tot speculează dinspre palate, antrenează nebănuite emoții. Ca să fii sigur că nu mai rămâne pic de grăsime, intri pe rând la sursa de proteine și glucide. Te lingi pe buze, nu lași nimic nici pe deget. Deși astfel ar fi călcată în picioare una dintre regulile de bază ale perioadei pandemice: ghinion, ciolanul ar trebui dezinfectat în prealabil.

* Abia aștept să văd o echipă a Executivului în care Alina Gorghiu ciocnește un pahar cu Mihai Tudose, ambii din postura de ministru. Dacian Cioloș și George Simion s-au ascuns după ușile închise pentru a trânti Guvernul Cîțu, așadar e libertate deplină pe eșichier. Păcat că va fi basculată Ralucuța Turcan! Deși neașteptat, începuse să-i placă la Muncă.

* Mașina de rașchetat metafore a jurnalistului Cristian Tudor Popescu dă rateuri, pare că nu e la prima înmatriculare. E posibil să și-o fi însușit pe a răposatului Corneliu Vadim Tudor. De la CVT, la CTP. Merge. Altfel, nu pricep de ce n-a reușit mai mult, în celebrul său desant la televizor, când a fost întrebat despre primarul general al Capitalei, altfel un ins politic care niciodată nu mi-a lăsat impresia că ar putea conduce măcar un cartier, darămite ditamai Bucureștiul: "Nicușor Dan este tembel. Sau tălâmb." Și-a argumentat evidentul derapaj aruncând o ancoră în grumazul DEX-ului (tembel ar însemna și indiferent, delăsător, bla-bla), iar amfitrionul emisiunii a parat în pași de dans, zâmbind complice pe sub mască. Presă quality, cu alte cuvinte, la Digi 24, cu un guru al gazetăriei românești, care de câțiva ani are comportamentul preșcolarului predispus să înjure înainte de a conjuga verbele de gradul I. Ia mai zi-o, Cristinele, pe aia care începe cu p, pare să-l fi încurajat un unchi sau bunicul, cu păhăruțul de țuică în mână.

Citit 825 ori Ultima modificare Duminică, 07 Noiembrie 2021 22:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.