Nuțu chiar se dă, nu ca Dumas

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Problema testelor de salivă la domiciliu e chestiune serioasă, nu ecuațiile de grad înalt de la matematică sau comentariile de la limba și literatura română. Contextul e favorabil unei asemenea concluzii: firmele care au câștigat licitația pentru milionul de teste sunt controlate de designerul Cătălin Botezatu și de ginerele bibliotecarului Sile Cămătaru. De ce bibliotecar? Că frate-su rânjește alături de Dumas-tatăl și de Dostoievski, prin vitrinele librăriilor online. Iar biografia lui Nuțu chiar se vinde, nu murăturile clasicilor...

* Autorităţile statului evită să argumenteze de ce Klaus şi Carmen Iohannis nu au fost sancţionaţi deoarece nu au purtat mască de protecţie pe stradă, deşi acest lucru era obligatoriu printr-o decizie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. "Șefule, ce vrea ăștia? E cam insistenți, să le închidem ziarul, să le dăm bătaie sau și una, și alta?" Dar fraierii de pe stradă trebuie certați în continuare și la valul al cincilea și la cel de-al șaptezecelea. E și mai comod, ce-i drept.

* Alexandru Rafila, noul ministru al Sănătății a vorbit despre măsurile anti-Covid care vor fi instituite de Revelion: "Nu vor fi stupide." Hm, e greu de tras o concluzie după o afirmație atât de bizară. Adică, vreți să spuneți, domnule profesor, că până acum au existat hotărâri absurde, unele proaste de-a binelea? Căci dacă am fi zis-o noi, ne-ar fi făcut ex-premierul Cîțu teroriști. Întrebam și eu, nu sunt din localitate, nu mă luați în seamă!

* O mai țineți minte pe aceea a lui Arafat, din decembrie 2020? Ne recomanda ca la masa de Crăciun, dacă tot avem invitați, să lăsăm geamurile sufrageriei deschise, ca să se aerisească. La 2-3 grade Celsius. Or, asta nici măcar stupidă nu poate fi numită, pare un îndemn șuierat la beție.

* Numitul Liviu Dragnea (59 de ani) s-a despărțit de iubita Irina Tănase (28 de ani), simțindu-se înșelat de partenera sa cu un fost iubit al acesteia. Totuși, e mai grav ce i-a făcut Marcel Ciolacu (54 de ani) la întâlnirile pe ascuns cu Klaus Iohannis (62 de ani).

* Polițiștii de frontieră giurgiuveni au găsit 15 tone de petarde și artificii ascunse într-un camion cu cartofi. Nu e nimic spectaculos, știam de la nutriționiști că barabulele sunt ditamai bombele calorice.

Citit 595 ori Ultima modificare Luni, 06 Decembrie 2021 23:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.