Declarație care conține plasare de produse

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* La cât a plouat în ultimele 24-48 de ore, dacă am fi fost vizitați de temperaturi mai scăzute, fix ca-n povești am fi dat la lopată. Ca-n poveștile cu mineri.

* Poliția Locală, decât să caute ițe de doi lei, mai degrabă ar zăbovi prin cartiere, chiar și sub camuflaj. Se pocnește în draci, aproape că i se face poftă lui Putin de o perestroică cu volumul dat la maximum.

* Conform unui raport publicat recent, bogaţii de pe planetă sunt tot mai prosperi, iar săracii tot mai suferinzi. Cifrele ar trebui să vorbească mai mult, dar cine are timp de ele? Antiteza aceasta n-a suferit niciodată, prin urmare nu înțeleg ce rost au asemenea studii. Să vină comunismul înapoi, asta par să clameze unii, ca să fim toți egali, să nu avem nimic și să ne bucurăm la coadă la adidași de porc! 

* Încerc altceva. Nu e conflict de interese când conducătorul unei uzine de creat vaccinuri (direct CEO, tataie) declară oficial că e foarte posibil să fim nevoiți să apelăm anual la produsele sale? S-a întâmplat săptămâna trecută. Se subînțelege că omul stă minunat cu banii și că-i va merge grozav și în viitor. Măcar să fi fost prezentă precizarea "Această declarație conține plasare de produse".

* Bravo, nene! Am fost năucit într-o publicație autohtonă de acest titlu: "Din idioții Europei, România a ajuns singura țară din Uniunea Europeană fără risc epidemiologic." Aștept și politicienii să rostească două vorbe despre această situație, eventual să-l văd pe Raed Arafat râzând cu gura până la urechi. Detest ipostazele în care așa-numitele autorități ne ceartă pe noi, ăștia mulți și etichetați proști. Cîțu, care nu și-ar fi dorit măsurile de relaxare din ultima perioadă, nu intră în calcul. El nu va fi ambalat de istorie drept exponent al lumii politice.

* Mondialul de handbal din aceste zile, turneu organizat în Spania, este cea mai slabă competiție din câte am prins de la ultima reîncarnare. Meciuri cu scoruri de baschet, 61-15, echipe de amatoare care totuși au prins acest bal planetar... Iar Cristina Neagu a rămas la supermarket. Mă întorc dezamăgit la bâlciul din Liga 1 de fotbal. 

Citit 695 ori Ultima modificare Luni, 13 Decembrie 2021 00:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.