Nunceak și pantofi de lac?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Mi-a facilitat un amic identificarea unor imagini în mișcare cu judecătorul Danileț mânuind nunceakul, în blugi de second hand și cu pantofi de lac în picioare. D-ăia ca la nuntă. Imagini în mișcare, nu filmulețe, cum se pronunță utilizatorii de TikTok, că se frământă Akira Kurosawa pe lumea cealaltă. Una e să faci un film, alta să te strâmbi ca să se hlizească unii care n-au treabă pe acasă. Repet: activitatea de pe rețelele sociale a magistratului n-are cum să-l scoată din fenomen. Altfel, dacă n-ar fi apărut acest scandal, n-aș fi știut că ditamai reprezentantul justiției se maimuțărește pe o platformă doldora de manele și de așa-zise jocuri foarte periculoase. Sper ca domnul Danileț, de supărare, să nu accepte vreun challenge abracadabrant pe rețeaua asta chinezească.

* Cătălin Predoiu, ministrul domeniului în care activa judecătorul de pe TikTok (nu e decizie definitivă), după ce și Ambasada SUA s-a exprimat în speță, a scos următorul enunț: "CSM a riscat foarte mult cu această decizie." Dar ziceți, nene, care-i treaba și de ce a fost trimis, de fapt, la plimbare, nu mă lăsați să cred că CSM-ul stă toată ziua cu ochii în online! Cine știe ce o să ne zică fiecăruia dintre noi că am făcut și am dres? Băi, mesajele alea private să nu le publicați!

* Potrivit unui studiu recent, românii consumă mult alcool, fumează în exces și nu fac sport. În plus, avem una dintre cele mai mici speranțe de viață de pe continent. Dacă e să mă ghidez după aceste trei criterii, ar trebui să încep brusc să vorbesc germana, engleza și ce se mai fumează prin Țările de Jos sau Norvegia. Nu știu cum să zic, dar țara mea nu prea mă mai merită. Mă tem să nu pic în patima băuturii...

* Ludovic Orban și-a lansat la apă în toiul iernii noul partid. I se zice Forța Dreptei, toate glumele porcoase au fost lansate inclusiv în rețeaua în care e vedetă judecătorul Cristi Danileț, dar altceva voiam a spune. Mai putea aștepta puțin Șică Mandolină. Luna viitoare, la Bobotează i-ar fi ieșit schema ceva mai bine. Iar atunci ar fi mers cinstită și o țuică fiartă, ca să se încălzească sondajele.

Citit 614 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Decembrie 2021 23:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.