E de râs. Sau de urs

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Pe bune? Doar extratereștrii nu s-au exprimat în speța Danileț, dar și ei or fi ocupați cu sărbătorile, cu tăiatul porcului electronic, cu vinul fiert cu puterea gândului. După Godină și Ambasada SUA, au urmat președintele României și Uniunea Europeană. Aceasta din urmă a reacționat cu "îngrijorare serioasă", expresie parcă furată din repertoriul lui Klaus Iohannis. Mai diversificați, băieți!

* Judecătorul ardelean - nu-i cunoaștem vina, dar și dacă acesta ar fi motivul real, scălâmbăiala de pe TikTok - a fost exclus din magistratură de CSM, adică, de ai lui, nu de vreo vânzătoare din piață sau de vreun Paul Stănescu sau Dan Vîlceanu din grotele politicii. Și parcă se milita pentru independența justiției, nu să bată vântul după cum dorește purtătorul de caschetă Godină sau inși de pe la Bruxelles care au și altele în fișa postului. Dar răsturnarea planetei în cazul unui simplu judecător anunță altceva. Luați-o ca pe-un challenge: mâine dacă voi fi concediat, o să vorbească madam Ursula și despre mine? Voi fi ținut cumva în brațe sau mă vor arunca în sus de două ori ca să fiu prins doar o dată?

* Hal de știre găsită pe la noi: "Berlinul a lansat bilete comestibile pentru transportul public. Acestea conțin canabis și vor să-i ajute pe cetățeni să treacă de stresul sărbătorilor." Nu e vorba de stresul sărbătorilor, ieșiți din paradigma asta stupidă remarcată și în calupurile publicitare de la televizor! E vorba de stresul provocat de pandemie, am citit chiar în ziarele germane, dar la noi și femeia de serviciu a ajuns să livreze titluri.

* Doi bărbați care au rămas înzăpeziți cu SUV-urile pe o pârtie de schi au fost amendați. S-a întâmplat în România. Nefericiții merită sancțiunea, se presupune că au blocat accesul bossului de la Cotroceni la o salbă de cristiane.

* Că tot l-am pomenit, Klaus Iohannis a vorbit în cele din urmă despre criza energiei: "Trebuie văzut de ce s-a ajuns la aceste preţuri mari." Mâine-poimâine va cere și o primă analiză după incendiul de la Colectiv. Dacă n-ar fi de râs, ar fi de urs.

Citit 728 ori Ultima modificare Joi, 16 Decembrie 2021 23:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.