Nu mă lasă "Seinfeld"...

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Italia riscă să intre în colaps dacă nu relaxează măsurile, e avertismentul specialiștilor din peninsulă. O fi vreo constatare de ordin economic, n-am intrat în știre, aveam bocancii uzi din cauza bălților din ultimele zile. La noi, care suntem tigrii Europei (cel puțin asta era situația când Palatul Victoria se deschidea la apelul vocal al lui Cîțu), se cer restricții, se invocă a doua venire a lockdownului. Categoric, nu suntem la fel de vulnerabili ca prăpădiții ăia de italieni...

* Pot să ridic două degete și să mă declar depășit de situația cinematografică a finalului de an? N-am urmărit producția americană "Don't look up!" și nici nu știu dacă mă voi grăbi. Nu mă lasă "Seinfeld", e tot pe Netflix. Cu alte cuvinte, îmi cultiv inteligența înainte de a vedea urmările absenței sale. Mofturos, dar îmi convine.

* În plus, niciodată n-am plecat pe fenta mulțimii. O producție audio sau video merită luată la puricat abia atunci când consider că lista priorităților personale (mai) permite o breșă. E și în acest paragraf vorba despre filmul pe care îl laudă și compatrioții care n-au văzut decât „Las Fierbinți”, ”La bloc” și ”Adela”.

* Dintr-un articol publicat de Gazeta Sporturilor am aflat unde au petrecut de Crăciun fotbaliștii din Liga 1 autohtonă și unde se vor bronza în noaptea dintre ani. Cu acest prilej, a apărut în cadru și tenismena Mihaela Buzărnescu. E șansa ei că trăiește "o frumoasă poveste de dragoste" alături de un băiat care dă cu piciorul în minge. Mare noroc pe cea alintată Miki! Noroc că e cu flăcăul acela, altfel n-o pomenea nimeni în "cea mai frumoasă perioadă a anului". Ori ești Halep, ori îți cauți partener din "sportul-rege" - pare o formulă valabilă de când lumea.

* Conform Eurostat, gospodăriile din România au fost și în 2020 campioane în Uniunea Europeană la procentul din cheltuieli alocate pentru mâncare. Dar ne facem și mai flămânzi. Nu mai e mult până în februarie-martie, așa cum ne avertiza zilele trecute însuși Sorin Ovidiu Vântu. Noi să pozăm în oameni sănătoși!

Citit 790 ori Ultima modificare Marți, 28 Decembrie 2021 23:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.