Vreau și eu, profesore!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Conform declarației de avere postate pe internet în Ajun de Crăciun (de ce atunci, de ce nu mai devreme?), ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și-a împrumutat o rudă cu 235.000 de euro. Nuțu Cămătaru și asociații au toate motivele să fie geloși.

* Pricep că profesorul Rafila este și acționarul unei bănci autohtone, însă împrumutul cu atâtea zerouri în coadă n-are legătură cu instituția bancară. Omul câștigă astfel notorietate: aș apela și eu la varianta deja devenită publică, mai greu e să mă transform între timp într-o rudă a cunoscutului politician din echipa PSD.

* Un irlandez care a intrat în Parlamentul României în stare de ebrietate, după ce a spart un geam, a fost lăsat în libertate. Nu avea nimic de solicitat, probabil de aceea n-a intrat în custodia oamenilor legii. Periculoși sunt nemulțumiții, nicidecum inșii chercheliți care nici măcar nu înțeleg limba maternă a locului în care li se împleticesc picioarele.

* Ce frumos rimează "libertate" cu "ebrietate"! Ar trebui ca ambele să alunece spre "eternitate", iar în vreme de iarnă e posibil. Mai ales dacă nu ies drumarii când trebuie, cu sare și nisip...

* Se întâmplă și nenorociri. De exemplu, un deținut din Iași a primit zece zile de izolare, sancţiunea maximă posibilă după gratii, după ce polițiștii au descoperit că acesta făcuse o minune în penitenciar, și anume rachiu. Sau țuică, așa cum îi spune presa de la noi. Măsura conducerii închisorii e ca de obicei pripită, ne-am obișnuit să judecăm doar la cald: insul putea fi încurajat să inventeze și kerosen, energie verde și alte salate bune de rumegat în prime-time.

* Amazon a actualizat asistentul vocal Alexa, după ce acesta i-a sugerat unei fetițe de 10 ani să bage o monedă în priză. Inteligența artificială chiar e periculoasă pentru omenire, aceasta fiind dovada palpabilă. Dacă situația va escalada, nu ne rămâne decât s-o scoatem din priză.

* Îmi mai rămâne doar să vă urez de bine și să mă citiți și în 2022. Dacă mi se va mai oferi găzduire. Mulți ani!

Citit 978 ori Ultima modificare Joi, 30 Decembrie 2021 00:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.