Ne rugăm. Să vină primăvara!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Mai multe dispozitive de ascultare și supraveghere au fost descoperite de paznic la Şcoala Gimnazială "Negoiţă Dănăilă" din satul Buceşti, comuna Iveşti. Din Galați, se subînțelege. Toaleta, presupun, rămăsese în fundul curții doar pentru a echilibra balanța.

* Dispozitivele de predare n-au ajuns încă la unitatea școlară din județul Galați devenită vedetă peste weekend. Iar unii încă fac apologia școlii online. Paznicul - iată încă o dovadă! - nu doar a învățat să se joace cu pistolul-termometru, se implică și în aparatura SRI-ului.

* Încă un specialist de la nu-știu-care Facultate de Inginerie ne sugerează să umblăm la termostat: un grad mai puțin în casă se traduce printr-o factură cu șase procente mai redusă. Cei care au ajuns deja la 16 grade Celsius sunt sfătuiți să se roage. Să vină primăvara.

* Plajele de pe litoralul românesc, augmentate anii trecuți, nu sunt intabulate, susține ministrul Turismului. Îți faci planuri de Mamaia, la cinci stele, și nu dai doi bani pe detaliul că șezlongul tău mănâncă hapsân din teritoriul Mării Negre, de când era ea fată în casă.

* O profesoară din Texas și-a închis copilul testat pozitiv cu Covid-19 în portbagajul mașinii pentru a nu se infecta și ea. Cadru didactic, să ne înțelegem, nu femeia de serviciu (dacă există) a școlii din Bucești, cu toate că mai degrabă mă bizui pe tanti de la țară. După ce dă cu mătura pe holurile instituției, sunt convins că face o plăcintă de-ți schimbă plombele fără anestezie. Și nici nu încurcă versurile celebrului șlagăr: "Hey, teachers, leave those kids alone!" 

* Bulgaria trece la euro în anul 2024, nouă, românilor, ne-a rămas sufletul tot la dolarii și la mărcile germane din primul deceniu post-decembrist. Dacă o să le meargă bine vecinilor, măcar o să avem de la cine împrumuta.

* Presa anunță că un semifinalist al concursului ”Românii au talent” a fost depistat drogat cu cocaină în timp ce se afla la volan. Aparent, e irelevantă prezența sa în showbiz. Cu toate că merita să ajungă în ultimul act, "skill"-urile îi sunt nelimitate.

Citit 475 ori Ultima modificare Duminică, 09 Ianuarie 2022 21:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.