Facturi & fracturi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un milion de facturi emise greșit vor fi recalculate, anunță premierul Ciucă. Dacă ar fi nins, s-ar fi vorbit și despre fracturi. Între timp, i s-a descoperit chiar domniei sale una - teza de doctorat prezintă urme de plagiat. Or asta trebuia să aflăm acum, când multe chestiuni necesită o soluție? Cum ar fi speța facturilor la energie.
* Aș întreba, de fapt, dacă există vreun politician care să nu fi copiat câte ceva în drumul spre celebritate. Nu se știa că Nicu, așa cum îl apelează Cîțu pe insul care i-a ocupat poziția în Palatul Victoria, a băgat din surse externe în propria lucrare? Șahul jucat la acest nivel e imprevizibil, sunt prea mulți nebuni pe tablă.
* Românii nu vor fi debranșați și nu vor plăti penalități - lozinca îi aparține prim-ministrului și rămâne să vedem dacă va conta. Subsemnatul nu mai are așteptări de la un șef de Guvern încă din perioada Convenției Democrate, atunci când Victor Ciorbea propunea 15.000 de specialiști. Acum li se spune experți, iar efectul este similar: facturile (ne)muncii lor ne ajung numai nouă, celor fără imunitate. 
* Potrivit unui raport dat publicității zilele trecute, cererea globală de electricitate a crescut în 2021 cu 6 la sută. Dacă mi-aș fi achiziționat mașină electrică, aș fi crescut cu măcar un procent aceste pretenții. Rămân la "benzinară". 
* Clanul Duduianu este vizat de o nouă anchetă, de data aceasta e vorba de una foarte jenantă. Membrii acestei grupări ar fi furat electrocasnice în valoare de 200.000 de euro. Numai pentru ustensile de făcut ostropel și piure nu fuseseră cercetați interlopii din România. Riscăm să devenim de râsul Europei, bulgarii se prăpădesc.
* Serios, duduienii șterpelesc cratițe și roboți de bucătărie, iar Nuțu Cămătaru își scrie autobiografia cu mâna (funcțională) artistului de Dorobanți Codin Maticiuc. Dilema Veche n-o face angajări, Cațavencii sau Observatorul Cultural? Să racoleze (ce termen neinspirat!) vreun june cu talent din Clanul Cordunenilor...

Citit 488 ori Ultima modificare Marți, 18 Ianuarie 2022 23:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.