Președintele ANRE, în chiloți

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* După ce a înființat un grup de lucru pentru combaterea schimbărilor climatice și a lansat Planul Național de Combatere a Cancerului, președintele Klaus Iohannis i-a convocat pe antrenorii din Liga 1 de fotbal pentru combaterea riscurilor în tranziția de la 4-4-2 la 4-3-3. Are cineva ceva de comentat?
* Ministerul Muncii a anunțat pe 19 ianuarie că românii vor avea parte de o minivacanță în decembrie 2022. De ca și cum ar acuza vreun malițios că Guvernul României nu muncește. Se fac planuri pe termen lung și nepermis de lung.
* Executivul a introdus obligativitatea recalculării facturilor la energie emise eronat. Cine stabilește că sunt greșite? De fapt, întrebarea trebuie pusă altfel, la ce val de nemulțumiri s-a stârnit: nene, e vreo facturică făcută ca lumea la energie în această iarnă?
* Se întâmplă frecvent. O pensionară de 70 de ani din localitatea Muntenii de Jos, județul Vaslui, a primit o factură la gaz de 3.400 de lei. După ce a scăpat de vreun accident vascular, Doamne ferește, femeia s-a dus la distribuitor, factura i-a fost refăcută și a rezultat suma de 1.700 de lei. La fel de umflat, abia din a treia încercare ieșind o "soluție" de 200 de lei. Este fix ca-n bancul cu rabinul. De unde știu eu că anul trecut, pe vremea aceasta, femeia nu achita doar 100 de lei? Dublarea facturii nu i se mai pare decât o glumă. Ar mai fi multe de spus, însă trebuie să fim atenți și la plagiatul premierului Nicu Ciucă. E mai gravă asta.
* În plin scandal al facturilor la energie, Dumitru Chiriță, președintele ANRE, a plecat în concediu în Republica Dominicană. Numai în pielea lui să nu fii, de asta a clacat, e doar în chiloți pe plajă. Sper că beneficiază de all inclusive acolo...
* Tot în Dominicană se ține și Survivor, emisiune șterpelită de Pro TV din grila postului Kanal D. Supraviețuitorul se joacă, totuși, mai bine acasă, adică viața bate filmul. Aici și plângem, și râdem, iar la final așteptăm să vedem dacă ne debranșează.

Citit 636 ori Ultima modificare Joi, 20 Ianuarie 2022 23:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.