Din burtiera lui Gâdea

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* N-am cum să încep cu altceva. Peste 1.000 de clienți au rămas fără gaz metan din cauza unei lucrări neautorizate. În timpul zilei, chiar una geroasă, și-a găsit un meseriaș să-și facă o treabă care îl interesa exclusiv pe el și pe a sa familie. Pare genul de iscusit care s-a săturat de bormașini, drujbe și alte aparate de făcut zgomot industrial. Pur și simplu, a ajuns la "next level".

* Gâdea de la Antena 3 a încercat să trezească spiritul cazon din fiecare: a forțat o burtieră care ne-a strâns de gât. Pe noi, posesorii de livret. "Breaking news - Este mobilizare generală! Ordin de chemare al rezerviștilor." A, nu, șeful acestui post de televiziune (dacă o mai fi în funcție) nu a blufat, a diseminat o informație falsă. Se și auzea prin casele românilor, era un soi de cântec patriotic pe bază de "băg..."

* Tanczos Barna, ministrul Mediului, recomandă montarea centralelor pe lemne: "Nu este nicio rușine. În Austria, ei se bazează în continuare pe lemn." Nu vorbește și despre proveniența lemnului utilizat în Austria, mizează pe faptul că nu suntem bătuți în cap de ciocănitoare. Nu-și dă seama că a generat o glumă incredibil de subtilă.

* Așa cum scriam și zilele trecute, în cazul unui război, cineva trebuie să-i apere și pe politicieni, pe cei care stau să li se scurgă grăsime de pe ciolan etc. N-aș avea probleme să trag cu arma, am fost instruit în acest sens, dar dispun și de un aparat locomotor de anduranță. Mă pot deplasa în alergare, despre asta e vorba. Explicația este pentru doctorii din politică. Ei n-au avut vreme să citească măcar "Fata babei și fata moșneagului", pur și simplu nu le permitea timpul. Trebuia să copieze și ei ceva pentru propria lucrare.

* Conducerea Colegiului Național "Octavian Goga" din Sibiu, oraș care ni l-a oferit pe președintele Klaus Iohannis, a anunțat oficial că elevii nu au voie să se joace cu zăpada din curtea școlii. "Aceste jocuri se pot transforma în pericole pentru mulți dintre noi", se justifică obtuzii care conduc această instituție școlară. Poate că au dreptate - smartphone-urile, tabletele și device-urile cu joystick n-au fost inventate ca să ruginească. Nici jocurile de pariuri nu trebuie ignorate!

Citit 866 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Ianuarie 2022 23:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.