Ne-a făcut de râs Nole

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* În locul gerului care ar trebui să aranjeze covorul roșu al unei dispute pe teritorii (era doar un exemplu, așa), ni se oferă o primăvară la mâna a doua. Ca armamentul pe care încearcă Vasile Dâncu să-l mai șteargă de praf. Nu singur, ci alături de premierul Nicolae Ciucă. Nicu, așa cum îi spun apropiații din partid.

* Ce hal de balcanic e ăsta, nene? În loc să le arate australienilor diferite degete, să meargă la vrăjitoarea Marijana de la Belgrad ca să-i facă un descântec lui Rafa Nadal, că nu i-a luat apărarea înaintea turneului de la Melbourne, Djokovici l-a felicitat cu entuziasm pe Twitter pentru trofeu. Abia acum ne face de râs. Noi voiam război.

* Într-un top al încrederii, Klaus Iohannis a fost depășit de liderul AUR, George Simion. Da, dar el a plecat primul din vârful pârtiei și a mai și oprit tunurile de zăpadă, pare că vrea să se scuze cetățeanul a cărui viză de flotant la Cotroceni expiră în 2024.

* Același șef de stat le-ar fi cerut liderilor PNL și PSD să înceteze cu atacurile în coaliție. E ca vecinul de la parter care-i ia la rost pe mânjii neastâmpărați ai blocului – măi, alde moțiune de cenzură, voi n-ați văzut programul de liniște afișat pe casa scării?

* Mă întreabă un titlu de gazetă: "Sex la Survivor?" Mi-a scăpat cana de cafea din mână, am refuzat politicos, apoi am întrebat ce înseamnă primul termen. De Survivor mai auzisem și anii trecuți.

* La Tecuci se dă ora exactă în bizarerii: după ce săptămâna trecută un tânăr a urcat un balcon ca să fure un obiect vestimentar, un bust din bronz al domnitorului Ștefan cel Mare a dispărut din depozitul primăriei tecucene. Întrebare: ce căuta bustul în depozit? N-ar fi trebuit scos cu fast la diversele ceremonii din ultima perioadă? Măcar să fi fost confiscat în timpul intonării imnului...

* Regina Elisabeta a II-a, ajunsă la 95 de ani, și-a lansat propriul ketchup. Ca să nu se mai laude Mihail Șora, trecut de centenar, că-și deschide singur laptopul pentru a-i posta alții pe contul de Facebook.

Citit 590 ori Ultima modificare Luni, 31 Ianuarie 2022 23:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.