Cvasi Rădulescu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Carevasăzică, Marian Godină și Vasi Rădulescu, acești Neica și Nimeni ai pandemiei, se ceartă după ce primul abia aștepta să-i dea replica insului "cu școală mai multă". Căci doctorul Vasi atât era de doctor, cât să râdă de un polițist de la Rutieră (nu reiau povestea, mă plictisește). De Godină Garcia Marquez, să ne înțelegem, dar tot om de arme și de plăcuțe de înmatriculare este. Purtătorul de caschetă a speculat că Rădulescu a plagiat peste 1.600 de texte pe care le "vindea" ca fiind creație proprie - abia aici avem o problemă. Îi prezint lui Marian talonul și permisul de conducere și merg cu el cel puțin două stații: în cazul în care organul n-ar fi prins ideea din zbor, presa mainstream n-ar fi diseminat informația. O portavoce pe timp de pandemie, un nene care și-a permis să certe oamenii inclusiv în lockdown (despre dr. Vasi Rădulescu este vorba), a furat din altă parte, prezentând lucrările ca fiind rezultatul cunoștințelor sale. Nici nu-l putem trimite de tot în decor, propun doar să-l reboteze Serviciul de Evidența Populației în Cvasi Rădulescu.

* Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor muncește mai mult decât Guvernul. O dată sau de două ori pe săptămână îi mai apare câte un produs infestat. Mai nou, din galantarele unui retailer care încă n-a ajuns pe piața gălățeană, a fost retras un sortiment de cârnați cu Salmonella. Cu doi de L și cu piper. Ca de fiecare dată, clienții care și-au trântit în papornițe acel produs sunt sfătuiți să nu-l consume și să-l returneze până cel târziu pe 14 februarie 2022. De Ziua Îndrăgostiților de Salmonella...

* Niciodată nu mi-am cumpărat cârnați ca să-i trag seara în tigaie, de obicei îi pun la uscat în colțul tabloului din sufragerie. Peste o jumătate de an, poate i-oi combina cu mămăligă și brânză. Eh, cam asta e viziunea autorităților care ne recomandă să nu consumăm un aliment care găsește aparatul digestiv la doar câteva ore de la achiziționare.

* A luat cineva în considerare apelul periculos de acum două zile de la mall-ul din Brăila? A fost o falsă alertă cu bombă, însă până și autorul trăsnăii trebuie să fi râs în sinea lui. La fel de credibil ar fi un cetățean care ar suna să ne spună că Guvernul muncește. Ar fi pasibil de amendă.

Citit 924 ori Ultima modificare Marți, 01 Februarie 2022 23:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.