Salcâmii nu înnebunesc oricum

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Se minunează populația că au ajuns băieții să se comporte ca pe stradă în Parlament. Resursele sunt tot mai puține, eu așteptam de măcar un an de zile o asemenea scenă. Și, până la urmă, n-a fost vreo fază, a beneficiat doar de un marketing peste măsură. Uneori ni se livrează imagini de tip K1 din camerele deputaților și senatorilor altor nații. Cu alte cuvinte, nici să ne mai batem cum trebuie nu știm.

* Altfel, rămâne cum am stabilit: ipocriții din mass-media și din branșa numită "influenceri fără frontiere" ar fi aplaudat un low-punch sau un high-kick aplicat lui Simion de la AUR. Înțeleg că pe Facebook au fost deja întocmite perechi ca de Mortal Kombat, în cea mai întâlnită fiind pomenit numele fostului luptător Daniel Ghiță, legitimat la PSD. Dacă, în schimb, tipul coborât din peluză l-a luat militărește de braț pe Virgil de la Energie, dăm ochii peste cap și fluierăm dezaprobator.

* După orice spectacol oferit gratis la televizor, ne întoarcem la facturile noastre de acasă. Bine, dacă ne numim Tudor Gheorghe, avem altceva mai bun de făcut. Înțeleg că fiul domniei sale e ancorat în cele lumești: bani, prețuri, angarale. Salcâmii nu pot înnebuni pentru fiecare.

* Nebunia din Parlament (cât a fost, citind presa, ai avea impresia că tărășenia s-a soldat și cu internări) a stricat o nouă ieșire din joc a lui Dacian Cioloș. E ghinionist omușorul acesta - la fel făcuse și după acel an de guvernare post-Colectiv. Și-a strâns jucăriile și a emigrat în absolut. Începe era Drulă, iar din partidul care prindea aripi acum câțiva anișori a mai rămas doar un banc. Cu rime.

* Până la urmă, cea mai interesantă schemă a fost anunțul imobiliar din marele municipiu Cluj-Napoca. A fost lansată la apă garsoniera de 11 metri pătrați și o tonă de glume care ne arată că România încă mai are o șansă. La concursurile de stand-up comedy.

* Iar asta e ultima de pe lista selectă a ultimelor 24-48 de ore. Antrenorul Marius Șumudică este acuzat de hărțuire sexuală asupra fotbaliștilor pe care i-a antrenat în Turcia. Mă tem să nu pornească războiul tocmai dinspre Bosfor și Dardanele.

Citit 859 ori Ultima modificare Marți, 08 Februarie 2022 22:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.