Miopia sofismului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Fostul președinte PNL Ludovic Orban anunță că vor continua scumpirile și că Guvernul României este depășit de criza energetică. Ministru la Energie e Virgil, individ care ocupa aceeași funcție și când Mandolină era premier. Dar atunci, fiind în miezul problemei, el nu avea o privire de ansamblu. Miopia sofismului face victime și nu va exista niciodată un vaccin pentru așa ceva.

* Râdeam zilele trecute de mașinile sud-coreene care ar putea sări în aer, potrivit anunțului producătorului? Revin ai noștri în forță: anumite produse bio, contaminate cu cianură, au fost retrase urgent de la vânzare de diverși retaileri. Aproape ziua și retragerea, ziua și scandalul. Inșii de la Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor muncesc în schimburi, sunt în flux continuu, ca la spital pe timp de pandemie. Aș vrea să știu dacă mai putem cumpăra ceva în siguranță de la supermarket. Mulțumesc!

* La unele hipermarketuri din București au fost identificați gândaci, inspectorilor sărindu-le în ochi și produse expirate. Carcalacii reprezintă hrana viitorului, bănuiesc că ei doar își căutau din timp locul potrivit pe raft.

* Și echipa de fotbal Dinamo ar putea solicita la ANRE recalcularea golurilor încasate. Sunt prea umflate scorurile, nene! E o realitate tragică pentru cei care își fac timp și pentru asemenea hobby-uri.

* Mă macină de ceva vreme o reclamă cretinoidă la televizor. N-o numesc, ar însemna să promovez produsul respectiv (e un fel de păcănele dus la un nivel superior), prefer să-i răspund cu aceeași monedă. Spune-mi "doamna există reclame mai iritante decât orice spot la farmacia care se împletește de cosițele doamnei Maria Dragomiroiu"!

* Un nou anunț imobiliar face deliciul internauților. Și e tot din Cluj-Napoca: o garsonieră cu WC-ul chiar lângă aragazul din bucătărie este de vânzare pentru modica sumă de 27.000 de euro. Ah, detaliu - locuința are 13 metri pătrați, cu doi metri pătrați peste mult mai celebrul acoperiș făcut de râs zilele trecute. WC-ul de lângă aragaz poate să primească în imediata apropiere și un televizor. Poate fi atârnat pe undeva - de câte ori nu ți-ai dorit să vezi meciul, dar aveai nevoi stringente? Iată, acum orice este posibil.

Citit 874 ori Ultima modificare Vineri, 11 Februarie 2022 22:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.