Achită-mi factura cu ceva!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Înțeleg că astăzi nu va începe un nou război pe harta Europei, în ciuda faptului că se fac pregătiri intense încă de prin toamnă. Pe de altă parte, ar fi fost culmea ca Vladimir Putin să intre cu flori înghețate și ciocolată amăruie peste frontiera copleșită a Ucrainei. E Ziua Îndrăgostiților, însă are rădăcini americane.

* Pe de altă parte, o conflagrație serioasă ar trebui să debuteze lunea, ca orice proiect serios, nu marțea, miercurea ori sâmbăta. Chiar mă pricep la chestiuni de amploare, deși amatorismul este al doilea prenume al subsemnatului. Nu v-ați săturat de asaltul experților?

* Protecția Consumatorilor a elaborat un ghid al cumpărătorului pentru Valentine's Day, iar publicul-țintă e constituit din cetățenii care doresc să ofere ciocolată, cosmetice și/sau bijuterii. În contextul actual al crizei energetice, și achitarea unei facturi la gaze mi se pare romantică. O pot pune și pe versuri, ca să nu ies din decor: "Achită-mi factura cu ceva / Cu bani, cu o vorbă bună, / Implică-te, nu mă lăsa așa!" Mi se face pielea de găină, îmi dau lacrimile...

* Cea mai bună recomandare de ziua amorezaților vine din Thailanda, e un sfat care îi poate însenina finalul de iarnă unui actor în genul lui Raed Arafat: "Cuplurile trebuie să poarte mască și în momentele intime!" E peste sugestia de acum un an a șefului DSU, care ne spunea că la masa de Crăciun ar trebui să ținem geamurile deschise. Pupă masca și păstrează-ți fidelitatea! Poate fi un slogan universal.

* Un important producător de autoturisme electrice (nu e primul, și săptămâna precedentă ne-am minunat) își cheamă clienții în service: aproape 20.000 de mașini sunt în pericol de incendiu. Încep să am tot mai mare încredere în bișnițarii din talcioc.

* Comisia Europeană a autorizat recent introducerea greierilor de casă pe lista alimentelor care pot fi consumate în Uniunea Europeană. Nu se spune și ce sosuri s-ar combina cu noul aliment sau dacă noi, românii, putem apela la tradiționalul mujdei.

Citit 1060 ori Ultima modificare Duminică, 13 Februarie 2022 19:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.