Război în Full HD

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* "Un lucru e sigur: ziua de miercuri, 16 februarie 2022, va intra în istorie ca data la care toată lumea a aflat că Rusia va ataca Ucraina. Ce nu e încă sigur (cel puțin miercuri la primele ore ale dimineții) este dacă atacul va avea totuși loc pe parcursul acestei zile." E un citat din clasicii de la Digi 24, cu toate că pare discursul specific al lui Dan Diaconescu din epoca sa de glorie. Aici s-a ajuns, ca un organ media să implore zeii pentru a începe un război în Full HD. Sau în 4K, după gust.

* N-ai pe cine să te bazezi, e tot mai clar că Vladimir Putin deranjează și când nu atacă. Eram toți pregătiți, beciurile stăteau cu gurile căscate, doar noi trebuia să mai picăm și să ne scoatem cutiile de table și bericile. Până la terminarea conflagrației, câștigam câteva linii. Dădeam și marțuri, nu stăteam oricum.

* Cred că doamna Neti Sandu ar avea mai mult succes în tentativa de a prevesti un război. Specialiștii de la CIA sunt niște amatori, ăștia ar fi buni de vândut ceapă verde în Piața Rușilor, din Micro 17.

* Mostră de umor negru din partea ambasadorului Rusiei pe lângă Uniunea Europeană: "Nu va avea loc niciun atac miercurea aceasta. Războaiele din Europa rareori încep într-o zi de miercuri." Iar joia e ”Master Chef”, vinerea ”Românii au talent” și tot așa... 

* Președintele Senatului, un fost premier al României, încearcă să pozeze în erudit. Nu i-a ieșit nici măcar o dată: "Profesorii să cultive microbul cititului la elevi, pentru ca ei să citească de plăcere, nu cu forța." Este vorba despre Florin Cîțu, care n-a beneficiat de un asemenea efort din partea domnului Trandafir. Sau cum s-o fi numind dascălul său favorit.

* Apropo de Florinache. Când vorbește cu presa ori de la tribuna Parlamentului, am nevoie de subtitrare. Oferă aceeași inteligibilitate ca orice film autohton filmat în bucătărie, într-o semiobscuritate apăsătoare. Adică niciuna.

* Cel mai bun fotbalist al României s-a transferat în China. Acum, naționala mare echipată în galben ar trebui să aibă un termen mai mare de valabilitate. N-o să explic gluma, că se mai sesizează vreun netalentat într-ale umorului.

Citit 841 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Februarie 2022 23:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.