Bine c-a nins și la Păltiniș!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cumva, și generația actuală e datoare cu un răzbel. Nu știu când și cum, dar el, conflictul, ar trebui să înceapă. Asta înțeleg din comunicarea oficială. Unii oameni fac eforturi extraplanetare, iar băgatul bățului prin gard ar trebui considerat sport olimpic. Abia s-a terminat o nouă ediție dedicată jocurilor de iarnă.

* Biden și Putin s-ar putea întâlni joi, acest rendez-vous politic la cel mai înalt nivel fiind organizat de Macron. Asta înseamnă să-ți iubești semenii - s-ar fi putut gândi și ăla mic de la Paris la un weekend prelungit, la o ieșire la schi pe la Chamonix ori în altă parte? Desigur, dar îl macină problemele reale ale globului, nu dacă CFR Cluj sau PSG, clubul petrodolarilor, va câștiga campionatul.

* Nu va fi conflagrație. Sau va fi. Depinde de PR-ul de la Washington. Și de la Moscova. Sau nu. Să fim sănătoși! Or, nu mai are rost, dacă tot se va apăsa pe butonul grena.

* Știre culeasă de pe Gazeta Sporturilor: unui schior i-a înghețat zona intimă la Jocurile Olimpice de la Beijing. Slavă Cerului că a nins și la Păltinișul nostru drag!

* Gata cu terorismul și traficanții de arme, droguri și carne vie! A apărut altă specie, mult mai greu de controlat. O petrecere cu 44 de persoane a fost oprită brusc la Oradea. Polițiștii au întrerupt evenimentul și au aplicat amenzi în valoare de 9.500 de lei. Nu pricep de ce n-au fost reținuți infractorii care și-au agravat situația în operațiuni intitulate sugestiv "Meneaito", "Dansul Pinguinului" și "Cotton Eye Joe". Justiția doarme.

* Un jurnalist ucrainean, absolvent al Școlii Profesionale Cristian-Tudor-Popescu-de-la-ei a lovit un politician prorus în direct la televizor, în timpul unei dezbateri despre Rusia. Gazetăria nu se mai face din vârful peniței, ca Pamfil Şeicaru, în epoca interbelică. Acum trebuie să ai noțiuni de kung-fu, nu e obligatoriu să eviți virgula între subiect și predicat. De asemenea, nici de trei surse nu mai e nevoie. Plictisești oamenii, îți atragi antipatii. Altfel, bine i-a făcut CTP de la Kiev politicianului - poți fi prorus în SUA, nu și în Ucraina.

Citit 747 ori Ultima modificare Luni, 21 Februarie 2022 23:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.