Ori suntem atenți unde trebuie, ori nu?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ce-i asta? Ambasadorii din Franța, Germania, Italia și Marea Britanie îi cer Guvernului României despăgubirea furnizorilor de energie care au compensat facturile. A, iertare, presa mainstream națională nu scăpase ieri, până pe la ora 16.00, nicio vorbuliță. Cu excepția câtorva site-uri, printre care și G4Media.ro. Încă o dată, vă rog, să mă iertați: noi, de fapt, trebuie să fim atenți exclusiv la ce se întâmplă în Donbas. Priceput.

* Excelent puncta un prieten pe Facebook, acum câteva zile: Putin, în celebru-i discurs istoric-geopolitic-hegemonic, trebuie să se fi referit și la războiul dintre Anamaria Prodan și al său Laur. Ex-Laur Reghecampf, antrenor la Craiova.

* Se întâmplă tot mai des. Un bărbat din Sibiu care se dădea drept medic de familie a fost reținut. "A consultat" inclusiv un copil de doar un an și trei luni. Un altul, din aceeași localitate, pozează în președinte.

* Klaus Iohannis spune că a vorbit la telefon cu Ursula von der Leyen despre sancțiunile împotriva Rusiei: "Am avut o discuţie consistentă." Probabil au discutat și despre fazele din ultima etapă a Ligii 1 de fotbal, nu văd consistență legată de alt subiect.

* Marcelică Ciolacu vine cu celebra replică a inșilor care n-au de treabă. "Facturile la energie şi gaze nu vor mai creşte, dimpotrivă, faţă de cele din noiembrie, decembrie şi ianuarie vor scădea", declară șeful PSD-ului. Categoric, vine primăvara, se încălzește, n-o să ai aceeași factură ca-n ianuarie. Iar dacă va apărea soarele, se va face și zi. Dacă o să plouă, și pe asta o știți, se va face mămăliga.

* Celebrisimul Ștefan Mandachi și-a publicat facturile uriașe la gaze și curent, vorbind despre colapsul din HoReCa, fenomen creat de Guvernul României. Fix ca la protestul de acum ceva vreme, putem ieși cu toții în prag cu hashtag-ul #șîeu.

* Un indian de 16 ani l-a învins pe campionul mondial la șah Magnus Carlsen, de loc din Norvegia. Nu mai există respect pentru oamenii în vârstă, o simt și eu aproape zilnic.

Citit 944 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Februarie 2022 23:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.