Prindem aripi. Nu metalice

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nimic despre MiG-ul de la Constanța, nimic despre faptul că, deși nu suntem în război cu nimeni (sper să nu mai fie cazul vreodată), avem deja destule victime. Ministrul Dîncu, titularul de la Apărare, vorbește despre starea tehnică a aeronavei. Cum ar veni, nici măcar când e focul aproape, ale noastre n-au ITP-ul făcut. E o veste bună, tonică. Prindem aripi. Dar nu metalice.

* Am citit mesajul Anei Bogdan, jucătoare cunoscută de tenis din România, care a trebuit să întâlnească oficial, adică pe teren, o sportivă din Ucraina: "A trebuit să opun rezistență, dar cumva știam că nu e corect." De ce? Care e legătura dintre racheta utilizată lângă fileu și monstruozitățile cu care credeam că nu ne vom reîntâlni în inima mileniului al III-lea? Nu în Europa, ca să fiu ipocrit pe jumătate. Nota Bene: ucraineanca a învins-o pe Ana, ca să fie clar pentru toată lumea de ce mesajul româncei este inept.

* Pro TV a cumpărat un serial ucrainean în care joacă preşedintele Zelenski. Dacă ar fi avut o importantă valoare culturală, ar fi făcut această achiziție cu ani în urmă, doar n-o să ne închipuim că Volodimir a filmat în ultimele luni, în orele în care nu stătea în biroul de la Kiev. Nu e vorba de film, ci de o emoție care nu trebuie să se stingă prea ușor. Mai degrabă ar fi luat licența show-ului "Ucrainenii au talent".

* Ieri a fost Ursula pe la noi. Când a auzit că va primi oaspeți, președintele Iohannis pare să fi reacționat ca subsemnatul, în copilărie: Dar ce-am făcut?

* Un celebru doctor de pandemie, Vasi Rădulescu, prins cu furtul dublat de minciună (a plagiat și n-a recunoscut, ca toată lumea, cum ar zice poetul de birt), îi cere "comunității" de pe Facebook să-l ajute cu bani: "Am luat cele mai proaste decizii posibile, care ne-au condus la pierderi enorme." Cu alte cuvinte, se roagă de oameni să-i comande cărțile, deoarece se află într-un colaps financiar insurmontabil. De o zi și jumătate caut o prescurtare de social-media, un haștag, #PrayForVasi. Nu-l găsesc.

* Cristina Neagu a revenit în naționala de handbal feminin a României. A marcat puțin, doar trei goluri, iar Danemarca, adversarul din acest meci, a câștigat la un scor confortabil. Carevasăzică, se poate și fără Cristina - e mesajul subliminal pe care ea însăși ni-l transmite.

Citit 750 ori Ultima modificare Joi, 03 Martie 2022 23:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.