De la o coadă de topor

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cozile la benzinării au plecat de la o coadă de topor din județul Bihor. Omul a vrut să se răzbune pe vecinii din Ungaria, dar s-a bucurat să le vândă și compatrioților o minunăție de combustibil cu 11 lei per litru. S-au comis toate glumele posibile în social-media, atenția ne-a fost deturnată totalmente. N-ar trebui să ne mirăm dacă ne vom întâlni cu Putin pe la vreo serbare câmpenească. Am văzut una și prin Galați zilele trecute. Zelenski e deja pe la noi, nu-i așa?

* În țara în care schiul și golful sunt sporturi naționale (beneficiază de o promovare de lux, însuși președintele se dă în vânt după asemenea discipline/ hobby-uri), oamenii de rând așteaptă cu orele ca să bage premium sau chiar zeamă de petrol. Oricare, indiferent de calitate. Doar să fie mai ieftină. Curat cinic, coane.

* Cert este că benzina și motorina nu vor rămâne la prețurile actuale, ar fi de râs să susțină vreo goarnă oficială o asemenea ipoteză. Nici ministrul Energiei nu e credibil în această poveste, și-a știrbit PH-ul în istoria facturilor la gaze și curent electric. Carevasăzică, se va duce tariful spre 10 lei, dar parcă o face altfel cu surle și dobe. Bară la bară.

* Trebuie să ne rugăm să se oprească conflictul din Ucraina. Cât mai curând cu putință. S-ar elibera drumurile și am putea ajunge mai ușor la Giurgiulești pentru obștescul plin și cartonul de țigări. Timbrate, domnule polițist, nu vă uitați așa la contribuabil!

* Ieri a fost Ziua Mondială a Rinichiului, o sărbătoare special plantată pe 10 martie. La o zi de la acele pahare. Și la două de la ultima interacțiune romantic-gingașă cu partenera de viață. Ultima din lună, să nu pozăm în misogini fără frontiere.

* Busu de la Pro TV prezintă la începutul fiecărei rubrici meteo și temperatura de la Kiev. E mesaj subliminal. Pare că actorul angajat să arate la hartă caută condiții propice. Vai, iertare! Nu mă treceți, domnule Paleologu Jr., pe lista putiniștilor, am și alte griji de la ultima reîncarnare!

* Un grup de senatori PNL și USR a propus săptămâna cu patru zile lucrătoare. Vom avea nu doar pod peste Dunăre, ci și punți peste super-weekend.

Citit 883 ori Ultima modificare Joi, 10 Martie 2022 21:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.