Nu dai 11 lei, ci aproape 9, norocosule!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Slovenia plafonează preţurile la combustibil. Adică n-o să mai fie săltărețe, domnule Virgil Popescu - pare că aveți nevoie de traducere și adaptare. Slovenia copiază modelul Ungariei. Ne permitem și noi o asemenea năzdrăvănie? Iertare pentru întrebarea retorică. E de notorietate faptul că toate companiile s-au dus cu jalba-n proțap la Guvern pentru despăgubiri. Că gaz, că electricitate, că orice. Mersul pe jos face piciorul osos. Cu precădere pe timpul crizelor alimentare.

* Situațiunea cu carburanții ați priceput-o? Un X-ulescu din Bihor a urcat "scorurile" la 11 lei, românașii s-au îmbulzit la cozi kilometrice, premierul și titularul de la Energie au ieșit în prime-time ca să asigure populația că există stocuri și că nu se va ajunge la asemenea prețuri, iar la pompă, fix cum s-a transmis: motorina și benzina au devenit mai scumpe cu "doar" un leu. Fac iarăși trimitere la bancul cu rabinul - ce bine e că nu dăm 11 lei pe esența de motor! Dăm 8 lei și ceva, ca norocoșii.

* Unii își fac timp să și glumească, e normal. Elon Musk, de pildă, l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă corp la corp, premiul fiind consistent. "Cine câștigă, primește Ucraina", a anunțat din start inventatorul, care are măcar douăzeci de ani în minus față de insul de la Kremlin. Despre Putin se știe că a făcut judo și că încă e practicant de hochei, dacă imaginile nu sunt doar propagandistice. Sportiv e și președintele nostru - dă bine în ele la golf și schiază ca Tomba în vremurile verzi. Aș lansa o nouă provocare: învingătorul dintre Elon și Vlăduț să se dueleze cu Klaus. Pariez totul pe al nostru.

* Nicușor Dan de la Capitală este comparat cu fostul campion mondial la box care conduce Primăria Kievului. Nu i-am luat în van apărarea edilului bucureștean - frizura lui e mai înspăimântătoare decât procedeele lui Klitschko.

* Un rus de 270 de kilograme s-a legat de ușa unui McDonald’s din Moscova, mai rar asemenea protest: "M-au lăsat fără mâncarea pe care am mâncat-o toată viața." Situația ar fi fost la fel de dramatică - de data aceasta pentru fast-food-ul cu pricina - dacă s-ar fi retras cetățeanul de pe toate drumurile care-l aduceau la "Mec". Faliment, nu alta.

Citit 1145 ori Ultima modificare Marți, 15 Martie 2022 22:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.