Codruțo, nu mai plec la bulgari!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin "dictator criminal" și "derbedeu", cu ocazia unui discurs ținut la Capitoliu. Au ajuns să se exprime politicienii mai urât și decât eroii filmelor de desene animate, de pe canalele dedicate. Acolo, maimuțoii sunt numai cu "nenorocitule" și "bestie" în gură. De fapt, în guriță, iertare.

* Repet, cu riscul de a deveni ridicol: mesajele de calmare venite din partea autorităților române mă neliniștesc. Fac un apel la inșii de PR de prin toate instituțiile răsărite ale statului: bre, tăiați-le microfonul, refuzați să le mai redactați compunerile alea cu pretenții de comunicat de presă! Ca să nu ne crească tensiunea arterială și să nu ne cuprindă durerile de cap, e îndeajuns să nu-i auzim pe mai-marii nației.

* De pildă, Aurescu de la Externe ne transmite că nu există niciun motiv să ne simțim în nesiguranţă. Bine, și n-au trecut câteva ore până la nenorocirea de la poligonul de lângă Smârdan. Pentru a-i pune pe gânduri și pe adversari, aș prefera ca miniștrii să anunțe vremea sau să citească horoscopul. În prime-time.

* Ingenios modul unei anumite ucrainence de a-i agăța pe Tinder pe cetățenii ruși pentru a le arăta imagini cu războiul din țara vecină. Occidentul aplaudă, însă ca rusnac de rând trebuie să suporți furia nevestei de acasă. N-are cum să rămână pe lângă subiect...

* Fostul premier bulgar Borisov a fost săltat după o vizită la Sofia a Codruței Kovesi, șefa Parchetului European. Mi-e teamă să nu ne luăm la ceartă cu băieții de la Albena sau de la Nisipuri. Codruțo, aveam de gând să le vizitez plajele la vară! Nu mai am curaj.

* Un activist de mediu a intrat pe terenul unui meci de fotbal din Anglia şi s-a legat de una dintre porți, având un tricou portocaliu pe care scria "Just Stop Oil (Opriţi Petrolul)". Am fost tentat să cred că omul li se adresează vraiște românilor care și-au făcut stocuri de ulei, făină și zahăr. Mă și pregăteam să-l invit pe arena din Clinceni sau la Botoșani. Numai că acolo ar fi putut cădea cu tot cu poartă.

Citit 1134 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2022 23:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.