Putine, bravo, ai stil!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Chiar așa, sub geaca aia de 120.000 de euro, să porți vestă antiglonț? Unde te trezești, Vladimir Putin? Sau, mă rog, ca să profit de încurajarea nemaiîntâlnită a marilor rețele sociale, încerc o filosofie de tranșeu: te mai trezești, băi țarule?

* Niciodată nu mi-am pus problema cât ar costa țoala unui șef de stat, iar acum nici atât. Iohannis are niște geci de piele, dar nu-l invidiez pentru asta. E război în Ucraina, iar colegii din mass-media zici că-s transferați in corpore la "Bravo, ai stil!"

* După nebunia de la unitatea militară din Mamaia Sat, arunc în față o sugestie. Una defensivă, ca să mă exprim în termeni de nișă: nene, pentru fiecare soldat român aflat în gardă, trebuie angajat câte un paznic. Ca pensionarii de la filialele de bancă. De ce? Ca să nu-i fure pistolul-mitralieră, firește. Astfel, s-ar inventa ca peste noapte zeci de mii de locuri de muncă. Și ar fi și bieții militari mai în siguranță...

* Nu-mi place reclama cu Simona Halep, aceea în care marea sportivă se răstește din televizor la un cuplu de români puși pe harță. Ideea e bună, nu grozavă, iar ecranizarea nervilor campioanei din Constanța e mai mult decât mi-aș putea dori. E validarea unor apucături pe care n-am chef să le mai tolerez.

* Conform unor studii de ultimă oră, unu din trei români nu mai lasă bacșiș livratorului sau chelnerului. Și-l ia livratorul sau chelnerul direct pe bon. Tovărășește. Cine mai stă să calculeze și de ce ar face-o? Am demonstrat deseori, cu precădere în ultima lună, că suntem un popor ca pâinea lui Dumnezeu.

* Prostituatele din Rusia acceptă și criptomonede de la clienți. Unele - așa se bârfește, nu bag mâna în foc - se mulțumesc și cu gesturile minimale de bună creștere.

* În final, aș dori să-i salut pe toți fanii fotbalului care așteptau invazia Realului din Madrid în sufletul Barcelonei iubite și părăsite fără consolare de argentinianul Messi. Știu ei de ce-i salut.

Citit 907 ori Ultima modificare Luni, 21 Martie 2022 22:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.