Băse a fost și președinte de stat

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Breichin' Niuz! Avem un verdict definitiv: arhicunoscutul colaborator al Securității Traian Băsescu a fost președinte al României. Se aude că fix două mandate, dar se mai verifică la arhivă.

* Pe cine a mai surprins tărășenia cu turnătoria marinarului? S-a lăsat liniștea în sală. Ei bine, acum aș dori să fie divulgați și cei în activitate, ar fi păcat să rămânem cu goluri de cultură generală. Și se aude că am putea avea alte surprize.

* Sică Orban îi cere în gura mare lui Băse demisia din Parlamentul European. Deh, ar face de râs România, comentează ex-premierul. Nu e de luat în serios, pare o răfuială între consumatori, la birtul comunal: a rămas el la masă pentru a plăti nota.

* Câciu de la Finanțe e jupân și în fizică. Poate și în altă parte, propun să fim îngăduitori cu domnia sa. Iată ce a declarat acum două zile: "Inflația a început să își încetinească destul de accelerat viteza". Cred că este un mesaj codificat, ca să nu ne intercepteze rușii atunci când i se basculează lui Putin. Tancul, ce altceva?

* Revista "Time" face portretul lui Nicolae Ciucă, iar plagiatul premierului este în atenția jurnaliștilor americani: "Avansarea sa ca șef al guvernului a fost neinspirată." Clar, niște putiniști și ăștia, ar concluziona Arafat.

* Cercetătorii din mai multe state au descifrat grohăitul și guițatul porcilor: emoţiile acestora pot fi cunoscute în proporție de 92 la sută. Carevasăzică, au mai rămas opt procente. Cam cât de-o tochitură. Sper să nu ceară și remunerație acești specialiști.

* În plin război, Rusia a anunțat că vrea să organizeze Campionatul European de fotbal. Slavă Domnului că nu l-a botezat încă de pe acum Campionatul Național! Deși, dacă ar fi să aplec urechea la gurile rele, zice-se că n-ar fi intrat zilele în sac.

* După retragerea din tenis, australianca Ashleigh Barty s-ar putea apuca de golf. Nici acolo n-ar scăpa de români. După Halep, ar paște-o pericolul Iohannis.

Citit 931 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2022 22:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.