Anamaria Prodan chiar a dat cu pumnul

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Am impresia că planeta s-a oprit în loc, face o stație la Potcoava, cum ne exprimam noi, gălățenii, până la dispariția autovehiculelor de tip maxi-taxi. Acum trebuie să dezbatem de ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în ceremonia de la Hollywood. Bine, unii dintre noi ar trebui să se pună la punct, în prealabil, cu alte detalii: de pildă, cine este Rock ăsta și ce vrea el? Unii nici de Smith nu auziseră până ieri-dimineață, că n-a binevoit să joace în ”Las Fierbinți”.

* N-aș avea multe de comentat, doar aș reaminti cu condescendență că și Gala Oscarurilor beneficiază de așa-zisele minute de aur. Ca la Superbowl, de exemplu. N-ai cum să vinzi același produs prăfuit fără să te reinventezi. Filmele, cum am stabilit, nu mai surprind, așa că trebuia să se întâmple ceva, doar n-o să credeți că Will e deja blocat pe toate conturile de social-media de Chris. Azi își savurează amândoi șprițul, a ieșit o fază frumoasă. Virală, cum i se zice.

* Anamaria Prodan chiar i-a dat lui Dan Alexa. Aici n-a mai fost loc de nicio regie, se consumau alte sentimente. Fostul fotbalist a fost nevoit să-și schimbe frizura după croșeul madamei care impresariază sportivi. Luați imaginile la puricat și veți vedea că nu exagerez!

* Cumva, e mai bine că s-a întâmplat astfel: Sean Penn a fost salvat, el avea de gând să-și distrugă public întreaga colecție de trofee dacă stimata Academie nu-l invita via Skype pe Zelenski să i se adreseze și lumii cinefile. Solicitarea a fost refuzată, iar bietul de Sean urma să-și spargă cupele, însă a intrat în scenă Bad Boy-ul de Will și a schimbat macazul atenției. Vorbește lumea că onorabilul Penn ar fi trebuit să-și taie părul de supărare că n-a putut rămâne în albia relației cu Charlize Theron, însă nu ne stă bine să ne implicăm în afacerile romantice ale omului.

* Vi l-am pomenit pe dezorientatul care zbiară în niște spoturi ale unui retailer? "Iubești Paștele? Trăiește Paștele!" Pare că mă condamnă sau joacă rolul unui dezinteresat care, în eventualitatea în care te regăsești în altă confesiune, te și buzunărește. "Dacă tot nu vrei să trăiești Paștele, te oblig să trăiești o dezamăgire." Prea puțină creativitate naște puțină minte.

Citit 957 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2022 22:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.