Fumați netimbrat pentru pace!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Avertismentul ministrului ucrainean de Externe a făcut înconjurul planetei: "Sfătuiesc pe oricine merge la negocieri cu Federația Rusă să nu mănânce și să nu bea nimic." Cumva, insul ne dă definiția negocierilor în aceste circumstanțe: doar se va fuma. Dacă nu va exista o pipă a păcii, poate se va găsi ceva netimbrat. Știm noi de pe unde.
* Zice-se că Rock, tipul care a prezentat Gala Oscarurilor, n-a depus plângere la Poliție după ce l-a atins Smith, secvența fiind mai discutată și decât războiul din Ucraina. Ar fi nevoie de prezența lui Ion Crăciunescu în studioul unei televiziuni. Numai un fost mare arbitru ar putea stabili dacă Will l-a atins pe Chris, căci despre "poziția nefirească a mâinii" nu mai este nimic de discutat.
* Cum să fi mers ăștia doi la secție imediat după ceremonie? "Domnu' polițist, în timp ce mă aflam la birou, un intrus care mai devreme râsese la glumele mele, a dat buzna și... Și acum rămâne să recunosc sau să merg mai departe cu gluma."
* La noi a ieșit tot ceva în genul acesta, cu toate că este ultimul lucru pe care ai dori să-l auzi de la niște parlamentari. Bulai de la USR s-a plâns pe Facebook că AUR-istul Simion l-a agresat. De fapt, gestul celui din urmă a fost prezentat astfel de victimă: "M-a apucat cu degetele de ureche." Nu pricep aluzia. Când cineva te apucă sau te trage de ureche, n-o poate face cu piciorul sau cu gaica pantalonului. Altfel, țara se sufocă din punct de vedere economic, iar băieții din cele două camere cu imunitate au chef de hârjoană. Eh, se schimbă generațiile - cândva îi vedeam cum dorm la unison, ca bebelușii hrăniți și împachetați în scutece noi.
* Ministrul Turismului îi încurajează pe bugetari să facă rezervări pentru vacanța de primăvară, chiar dacă nu au primit voucherele de la angajatori. De cealaltă parte, hotelierii ar trebui convinși să-i cazeze chiar dacă nu vor primi nimic la schimb. Vom trăi într-o armonie eternă și vom reveni și la anul.
* Conform unui proiect de Guvern, mașinile care transportă ajutoare umanitare vor fi scutite de plata rovinietei. La așa ceva nu ne-am fi așteptat, e o mărinimie fără egal. Cei care și-au achitat rovinieta în avans pe întregul an vor fi doar felicitați și invitați la service după prima groapă din asfalt pe care n-o vor putea evita.

Citit 804 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2022 23:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.