Horică, acest Piedone 2.0

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ca să nu rămână singură în clasă, asta însemnând risc crescut de a încasa bătaie pentru spargerea găștii, România a decis să expulzeze zece diplomați ruși. Sper că măcar stăteau și băieții la vreun hotel de cinci stele, ca să aibă ce regreta.

* Profet scrie pe subsemnatul, dar nu prea se vede. Ne temeam că lui Ciucă i se va refuza candidatura? Se prelinge, așadar, o derogare din partea Biroului Executiv al PNL-ului, n-o să rămână omul cu documentul în mână și cu refuzul că n-are "dosar cu șină". Nicule, așa cum îți spune fostul șef de partid Cîțu, ți se deschid toate căile pentru a conduce moștenirea Brătienilor. Așa să te ajute Klaus Iohannis!

* Relele nu vin singure, ci numai la pachet. După demisia lui Florinache, a plecat și amicul său Dan Vîlceanu din funcția de ministru al Proiectelor Europene. Ar putea să se elibereze în glorie: "Bă, am muncit pe brânci, urmează să primiți, trântorilor." Sper, totuși, să nu i se accepte depunerea mandatului (așa se spune de vreo zece ani), am pierde încă un om foarte valoros. Doar nu ne cresc în grădină și nici măcar în serele de la Matca miniștrii de calitate.

* Mai țineți minte perioada în care Piedone trântea tarabele cu roșii stricate prin piețele bucureștene? Astfel a devenit vedetă pe la TV, apoi și-a transferat popularitatea în politică. E iarăși primar, a trecut cu bine și peste hopul intitulat Colectiv, a și slăbit, e bine-mersi. Sesizez, acum, în 2022, muguri de Piedone 2.0. Numitul Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, anunță închiderea unor cantine de spital din Capitală, din cauza mizeriei și a produselor expirate. Apoi vine lovitura mediatică a lui Horică, o metaforă cu trecere la mase: "Păi, moare şi boala în cantinele verificate de noi!" Frumos, verb lucrat în laborator, nu chestiuni făcute pe genunchi. Până în 2024, când vor fi iarăși alegeri, nu-i mai trebuie decât vreo zece ieșiri la fel de bune, apoi îl vom vedea pe liste. Altfel, și sfătuitorii săi în chestiuni de comunicare merită un mieluț de Paște. Și-au făcut treaba.

Citit 733 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Aprilie 2022 23:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.